Vazhdojne te zyrat tona SUPEROFERTAT per kampet verore

10.08.2017

Uljet per kampet e veres jashte vendit vazhdojne


Uljet per kampet verore jashte vendit vazhdojne edhe per pak kohe.

Disa nga shkollat e veres nepermjet zyres sone bejne ulje sipas te dhenave te poshteshenuara:

Farringtons School – 5% ulje nga cmimet e shenuara ne katalog;
Pangbourne College – 5% ulje nga cmimet e shenuara ne katalog;
Lancing – 10% ulje nga cmimet e shenuara ne katalog;
University of Sussex, Brighton – 10% ulje nga cmimet e shenuara ne katalog;
Kings Oxford – 5% ulje nga cmimet e shenuara ne katalog;
Ligniano – 5% ulje nga cmimet e shenuara ne katalog;
Adventure camp, Munich – 100 Euro ulje per rregjistrime nga 2 jave me fillim daten 21 Qershor
Burg Schwaneck – 100 Euro ulje per rregjistrime nga 2 jave me fillim daten 21 Qershor

Uljet jane te vlefshme deri ne daten 30 Prill.

Nese deshironi te rregjistroheni mund te drejtoheni te zyrat tona.

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message