REZULTATET PËRFSHIJNË "shkolla verore jashte shqiperise"

Kampet verore në gjermanisht - Rruga drejt univers...

Kampet verore në vendet gjermanisht-folëse ofrojnë një përvojë të veçantë për fëmijët që dëshirojnë të përmi...
26.03.2024 Lexo me shume

Si është të jesh nxënës në Zvicër?

Nga 29 Janari deri më 2 shkurt, Integral organizon “Swiss Week”, e cila u dedikohet familjeve të interesuara për t’u dhënë fëmijëve të tyre mu...
19.01.2024 Lexo me shume

6 këshilla për të gjetur një kamp veror

Vera është magjike apo jo! Shkolla ka përfunduar, dita është më e gjatë dhe koha e lirë me bollëk. Mënyra ideale për të shfrytëzuar ko...
05.07.2022 Lexo me shume

11 arsye për të çuar fëmijën në kampe verore në An...

Europa është një kontinent relativisht i vogël, ajo ka një diversitet mahnitës historik, kulturor, natyror dhe artistik. Europa tërheq më shumë turistë...
11.05.2022 Lexo me shume

Kampe verore dhe kurse gjuhe në Gjermani

Dëshironi të merrni pjesë në një kamp veror apo të ndiqni një kurs gjuhe! Ende jeni në dilem se në cilin shtet të kaloni disa javë argëtues...
28.04.2022 Lexo me shume

Përfitimet e një kampi veror jashtë vendit

Bazuar në përvojën dhe hulumtimin tonë, ne kemi bërë një listë me 10 avantazhet e një kampi veror: Miqësia dhe aftësitë sociale zhvillohe...
18.05.2021 Lexo me shume

Njoftim mbi udhëtimin drejt UK

Nga data 17 Maj Mbretëria e Bashkuar shton edhe 12 shtete të tjera në “listën e gjelbër” të vendeve që mund të udhëtojnë drejt UK. Britan...
11.05.2021 Lexo me shume

Zbritje deri 20% për kampet verore në Zvicër

Disa nga institucionet arsimore më prestigjioze në Zvicër do të rifillojnë organizimin e kampeve verore për fëmijë këtë verë. Këto kampe jan...
18.03.2021 Lexo me shume

6 këshilla si të planifikoni kursin e gjuhës jasht...

Nëse doni të mësoni një gjuhë të re ose të përmirësoni një gjuhë që tashmë e dini, nuk ka vend më të mirë për ta b&...
16.07.2020 Lexo me shume

Përse një kamp veror jashtë vendit?

Ne jemi të vetëdijshëm se po kalojmë një periudhë pasigurie dhe hezitimi për të udhëtuar dhe studiuar jashtë vendit, veçanërisht kur b&eum...
17.04.2020 Lexo me shume

Gjithcka që duhet të dini para se të zgjidhni një...

Padyshim që vera është periudha e preferuar dhe e shumëpritur, veçanërisht për fëmijët dhe të rinjtë që bëjnë një pushim t&...
24.03.2020 Lexo me shume

Sportet më emocionuse në kampet verore jashtë vend...

Në një mjedis miqësor, siç janë kampet verore , studimi i një gjuhe të huaj nuk perceptohet më si një proces i mërzitshëm, sidomos kur gjë...
09.07.2019 Lexo me shume

Cfarë ndodh pas kampeve verore në grup?

⋖Çfarë është më e bukur se ndjenja e përkatësisë në një grup?⋗ (M. T., babai i një 11-vjeçari) Një grup ëndrrash dhe interesa...
28.02.2019 Lexo me shume

Javë falas në kampin veror të Kanadasë - Bëhuni pj...

Ndoshta po planifikoni të përgatiteni për në universitet ose thjesht jeni duke kërkuar për një eksperiencë te paharrueshme ndërkohë që mëson...
17.05.2018 Lexo me shume

Vazhdojne te zyrat tona SUPEROFERTAT per kampet ve...

Uljet per kampet verore jashte vendit vazhdojne edhe per pak kohe. Disa nga shkollat e veres nepermjet zyres sone bejne ulje sipas te dhenave te poshteshenuara: Farringtons School – 5% ul...
10.08.2017 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message