Kampet verore në gjermanisht - Rruga drejt universiteteve më të mira Gjermane dhe Austriake!

26.03.2024

Zbritje ekskluzive në kampet verore të gjuhës gjermane për rezervime deri më 12 Prill


Kampet verore në vendet gjermanisht-folëse ofrojnë një përvojë të veçantë për fëmijët që dëshirojnë të përmirësojnë aftësitë e tyre në gjuhën gjermane. Këto kampet ofrojnë shumë përfitime që kontribuojnë në të dyja aftësitë gjuhësore dhe në rritjen personale.

Më poshtë përmendim disa nga përfitimet kyçe:

  • Mjedis gjuhësor 

Kampet verore në vendet gjermanisht-folëse ofrojnë një mjedis ku fëmijët rrethohen nga gjuha gjermane gjatë gjithë kohës së kampit. Ky ekspozim i vazhdueshëm përshpejton përvetësimin e gjuhës dhe i ndihmon ata të zhvillojnë vetëbesimin në aftësitë e tyre të foljes, dëgjimit dhe kuptimit.

  • Zhytje në kulturën vendase

Përveç mësimit gjuhësor, kampet verore shpesh përfshijnë aktivitete dhe ekskursione kulturore, duke lejuar fëmijët të futen në kulturën vendase. Nga muzika tradicionale dhe kuzhina deri te vendet historike dhe festivale, pjesëmarrësit fitojnë njohuri dhe vlerësim më të thellë për kulturën.

  • Një ambjent pozitiv 

Në kampin veror përfshihen një sërë aktivitetesh interaktive dhe të angazhuese si lojëra gjuhësore, role-play, dhe aventurat në natyrë. Këto eksperiencë të praktikuara bëjnë të mësuarit e gjuhës të argëtueshme dhe të paharrueshme, duke krijuar një mjedis të mësimit pozitiv.

  • Network & Miqësi 

Pjesëmarrja në kampin veror ofron mundësi për të lidhur marrëdhënie me fëmijë nga e gjithë bota që ndajnë një interes të përbashkët në gjuhën dhe kulturën vendase. Ata formojnë miqësi, shkëmbejnë këshilla gjuhësore dhe krijojnë kujtime të përhershme së bashku, duke krijuar një ndjenjë të komunitetit dhe bashkëpunimit.

  • Vetbesim dhe Vetsiguri 

Zhytja në një gjuhë dhe mjedis kulturor të ri mund të jetë sfiduese, por gjithashtu promovon rritjen personale dhe vetëbesimin. Duke përballuar pengesat e gjuhës, duke lëvizur në situata të panjohura dhe duke komunikuar me sukses në gjermanisht, pjesëmarrësit zhvillojnë vetbesim, përshtatshmëri dhe vetësiguri.

Kampet verore jashtë vendit kanë shumë përfitime për fëmijët dhe të rinjtë në arritjen e qëllimeve personale dhe akademike. Integral ofron kampe verore ne gjermanisht ne qytetin magjik të Vjenës me Zbritje deri ne datën 12 Prill. Austria është një nga vendi më tërheqëse të studimit për studentët ndërkombëtarë, pas vendeve anglishtfolëse. Përveç faktit që universitetet austriake (si private ashtu edhe publike) renditen shumë mirë në listat ndërkombëtare, një arsye tjetër shumë e rëndësishme pse studentët e huaj përqendrohen në këtë destinacion është fakti që studentët paguajnë tarifa studimi të ulta.

  • ActiLingua Academy- Vienna

Kurse në gjermanisht për të rritur 16 vjeç+

Përmirësoni njohuritë tuaja të gjuhës gjermane dhe eksploroni Vjenën!
Mosha: 16-19 vjeç 
Gjuha: Gjermanisht
Data: 3 Korrik - 12 Gusht 

Gjermanishtja mësohet në grupe me maksimum 15 pjesëmarrës në 20 ose 30 orë mësimi në javë dhe 5 orë shtesë kulturore. Gjatë pushimeve verore, pjesëmarrësit mund të regjistrohen në një kurs shtesë OSD për t'u përgatitur për marrjen e një certifikate të njohjes së gjuhës gjermane. Kursi përfshin tetë orë trajnim të specializuar për provimin e certifikimit.

*Zbritje prej 100 EUR për rezervime me të paktën 2 javë me akomodim për rezervime deri në 12 Prill.

  • Kampi veror i gjuhës në Vjenë (grup)

Nisja në grup me shoqërues

Mësoni gjermanisht në një kamp veror në kryeqytetin austriak! Njihuni me kulturën e Vjenës, dhe takoni miq nga e gjithë bota.
Mosha: 12 – 17 vjeç
Data:  28 Korrik 2024 – 03 Gusht 2024

Shkolla verore per femije zhvillohet ne nje kolegj privat prestigjioze, i themeluar nga Perandoresha Maria Theresia, qe ofron mjedise optimale të të mësuarit dhe rekreacionit. Shkolla ndodhet në qendër të Vjenës,shume afer me atraksionet me te bukura turistike te ketij qyteti. Mësimet do te mbahen në grupe të vogla nga e hëna në të premte. Femijet do te praktikojne gramatikën, fjalorin, shqiptimin dhe cdo gje qe ka te beje me mesimin e gjuhes. 

*Zbritje prej 100 EUR për rezervime deri ne 12 Prill

Mësoni gjermanisht në vendet gjermanisht-folëse me zbritje ekskluzive në kampet verore për fëmijë dhe të rritur. Kaloni një verë plot, dinamike dhe produktive me kurset më të mira të gjuhëve të huaja jashtë vendit.

Për më shumë informacion:

xhesika@integral.al 

+355 69 40 40 801

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message