Rregjistrimet e para perfitojne 5% ulje - Kampe Verore

10.08.2017

Kampe verore jashte vendit


Në Integral kanë filluar rregjistrimet për kampet verore për verën që po vjen.
Dhe këtë vit Integral vjen përsëri me një ulje për rregjistrimet e para “early bird discount” me 5% nga vlerat e shënuara në katalogun e ri për kampet verore Shkurt 2015.
Oferta është e vlefshme deri në 10 Prill 2015 dhe pagesa duhet mbyllur brenda 15 Maj 2015.

Nëse planifikoni për të dërguar fëmijën tuaj në një kamp veror kjo ulje është një mundësi e mirë për ti shtuar dicka tjetër udhëtimit të fëmijës suaj.

 

Për më shumë informacione mund të kontaktoni zyrën tonë.

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message