REZULTATET PËRFSHIJNË "konsulence per studime jashte vendit"

Studioni Art, Fashion, Media dhe Design me bursë n...

Akademia më e madhe private e artit në Itali - Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) do të japë një bursë deri në 7000 euro për kandidatët më të...
08.02.2024 Lexo me shume

Të mësuarit në mënyrë interaktive tani bëhet më e...

Dëshiron të mësosh nga shtëpia? Kjo gjë tani është e mundur me Integral! Disa prej universiteteve më të mira në Britaninë e Madhe ofrojnë...
26.03.2020 Lexo me shume

NJOFTIM, për provimet në sistemin IB.

Të dashur prindër, Dëshirojmë t’ju njoftojmë për situatën në lidhje me provimet në sistemin IB për fëmijët tuaj. Disa prej jush mund...
23.03.2020 Lexo me shume

Pse duhet të studioni jashtë vendit?

Është shumë i lartë numri i të rinjve shqiptarë që duan të studiojnë jashtë Shqiperisë dhe me mundësitë e pafundme që ofrohen, pad...
20.03.2020 Lexo me shume

Vizita e Arianna Catti De Gasperi

John Cabot University eshte nje Universitet privat Amerikan me vendndodhje ne Rome, Italy. I themeluar ne vitin 1972 universiteti mori emrin ne nder te eskploratorit Italian Giovanni Caboto. Universit...
10.08.2017 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message