Vizita e Arianna Catti De Gasperi

10.08.2017

Universitet Amerikan vjen ne Tirane


John Cabot University eshte nje Universitet privat Amerikan me vendndodhje ne Rome, Italy. I themeluar ne vitin 1972 universiteti mori emrin ne nder te eskploratorit Italian Giovanni Caboto. Universiteti ofron Diploma Bachelor dhe mundesi per te studiuar jashte per me shume se 1,100 student nga 60 vende te ndryshme.

Pse John Cabot Univeristy?

Kesaj dhe shume pyetjeve te tjera do t’ju pergjigjet Arianna Catti De Gasperi International Admission Counselor nga John Cabot University e cila do te jete e pranishme ne zyrat e Integral Educational Programs ne daten 14 Nentor ora 9:30. Arianna do te jete e gatshme te takohet me te gjithe studentet shqiptar te cilet e shohin si interesante mundesine e diplomimit me nje diplome te standarteve amerikane ne zemer te Italise. Te gjithe te interesuarit jane te ftuar te na kontaktojne per nje takim ne zyrat tona.

Jeni te mirepritur!!!

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message