Studioni Art, Fashion, Media dhe Design me bursë në NABA Nuova Accademia di Belle Arti!

08.02.2024

Akademia më e madhe private e artit në Itali - Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) do të japë bursë deri në 7000 Euro për kandidatët më të talentuar nga Shqipëria!Akademia më e madhe private e artit në Itali - Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) do të japë një bursë deri në 7000 euro për kandidatët më të talentuar nga Shqipëria!

Konkurse ndërkombëtare NABA me bursa për studime bachelor dhe master në art
Do të jepen bursat e mëposhtme - Regjistrimi në Tetor 2024!

Konkursi i bursave synon të përzgjedhë kandidatët më të mirë ndërkombëtarë:

NABA'S GOT TALENT - Studimet bachelor të artit - mbulim i pjesshëm (deri në 7,000 €) i tarifave të shkollimit për ndjekjen e programit bazë të studimeve të artit duke filluar në tetor 2024 në kampuset në Milano dhe Romë.
Bursat do të ndahen në bazë të vlerësimit të portofolit të projektit të kandidatit, letrës motivuese dhe diplomës së shkollës së mesme.

Afati i aplikimit është 19 Mars 2024

Studimet master NABA në art - mbulim i pjesshëm (deri në 7000 €) i tarifave të shkollimit për ndjekjen e programeve master dyvjeçare në art ose programet e masterit akademik që fillojnë në tetor 2024 në Milano dhe Romë.
Bursat do të jepen në bazë të vlerësimit të portofolit të kandidatit, letrës motivuese dhe biografisë.

Afati i fundit për aplikim është 27 shkurt 2024

Rreth Nuova Accademia di Belle Arti (NABA)


E themeluar në vitin 1980, Nuova Accademia di Belle Arti është akademia më e madhe private e artit në Itali. Me kampuse në kryeqytetet ndërkombëtare të kulturës, modës, artit dhe dizajnit - Romë dhe Milano, shkolla njihet zyrtarisht nga Ministria Italiane e Arsimit të Lartë dhe Kërkimit dhe ofron programe të ndryshme universitare dhe pasuniversitare në anglisht. Arsimi në NABA përdor një qasje globale dhe ndërdisiplinore për zhvillimin e aftësive artistike të studentëve, dhe lëndët kryesore janë në fushat e artit, modës, dizajnit grafik dhe skenik dhe komunikimit vizual. Mësuesit janë profesionistë të njohur globalisht dhe ndër partnerët e akademisë janë institucione prestigjioze arsimore si Kolegji i Modës në Londër, Universiteti Shtetëror i San Franciskos, Instituti Pratt dhe Universiteti i Artit dhe Dizajnit Santa Fe. Programet e shkëmbimit me universitetet në Evropë, Amerikën Veriore dhe Jugore dhe Azi janë pjesë përbërëse e programeve të studimit.

Sipas renditjes botërore të universiteteve QS për degën Art dhe Dizajn: NABA është Akademia më e mirë Italiane e Arteve të Bukura, në Top 100 në botë!

Programet e studimit në anglisht:

Bachelor:

 • BA Programme in Comics and Visual Storytelling
 • BA Programme in Graphic Design and Art Directio
 • BA Programme in Design
 • BA Programme in Fashion Design
 • BA Programme in Fashion Marketing Managemen
 • BA Programme in Creative Technologies
 • BA Programme in Film and Animation
 • BA Programme in Set Design
 • BA Programme in Painting and Visual Arts
 • BA Programme in Design*NEW!

 

Master:

 • MA Programme in Fashion Design
 • MA Programme in Design
 • MA Programme in Communication And Graphic Design
 • MA Programme in Media Design and New Technologies
 • MA Programme in Visual Arts

 

Për të mësuar më shumë se si të aplikoni për bursë dhe të dorëzoni dokumentet, kontaktoni sidorela@integral.al ose na telefononi në: 0694040415

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message