SHKOLLA TË MESME NË SPANJË

Një mjedis multikulturor me një program akademik të lartë

SHTATOR

SHTATOR

Fillimi i vitit shkollor

14 - 18 VJEÇ

14 - 18 VJEÇ

Mosha e nxënësve

150 - 1500

150 - 1500

Studentë ndërkombëtarë

19 – 37 000 €

19 – 37 000 €

Mësimi vjetor

6

6

Shkolla ​​partnere

Shkolla të Mesme në Spanjë

Arsimi i mesëm në Spanjë u ofron studentëve të saj mundësinë për të mësuar në një mjedis multikulturor me një program akademik të klasit të parë. Shkollat ​​e mesme në Spanjë ofrojnë gjithçka që nevojitet për mësimdhënie efektive: një kurrikulë të detajuar, mundësi për të mësuar disa gjuhë, kampuse inovative dhe ambiente sportive. Në të njëjtën kohë, klima e këndshme kontinentale, historia dhe kultura e pasur si dhe qytetet e bukura me arkitekturë unike do ta bëjnë kohën e kaluar në Spanjë të paharrueshme dhe të çmuar.

SISTEMET ARSIMORE QË MUND TË STUDOHEN NË SPANJË

SISTEMET ARSIMORE

Programe edukimi britanike | GCSE

Programe edukimi britanike | A-levels

International Baccalaureate (IB)

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message