SHKOLLA TË MESME NË ANGLI

Tradita e pasur dhe cilësi e arsimit

SHTATOR

SHTATOR

Fillimi i vitit shkollor

11-18 VJEÇ

11-18 VJEÇ

Mosha e nxënësve

100 - 500

100 - 500

Studentët ndërkombëtarë

£ 25 - 50 000

£ 25 - 50 000

Tarifa vjetore

77

77

Shkollat ​​partnere

Shkolla të Mesme në Angli

Anglia është një destinacion i preferuar për të gjithë ata që vlerësojnë traditën dhe cilësinë në arsim dhe besojnë se investimi në trajnime të shkëlqyera akademike, i kombinuar me një sërë aktivitetesh jashtëshkollore, një mjedis të sigurt dhe disiplinë të mirë, është një parakusht për rezultate dhe sukses të lartë. Shkollat e mesme ne Angli i ofrojnë të gjitha këto së bashku me angazhimin për të zhvilluar potencialin e secilit fëmijë dhe për të bërë përpjekje për ta ndërtuar atë si person dhe qytetar. Kjo është arsyeja pse nuk është rastësi që për shekuj me radhë atyre u është besuar përgjegjësia për të trajnuar dhe edukuar përfaqësuesit e elitës evropiane dhe botërore.

 

GCSE (Certifikatë e Përgjithshme e Arsimit të Mesëm): 14 - 16 vjeç

Këto janë dy vitet e para të gjimnazit dhe studentët zgjedhin 5 deri në 10 lëndë për të studiuar. Në fund të vitit të dytë, ata shkruajnë provimet e tyre përfundimtare dhe marrin diplomën GCSE. Në këtë fazë, studentët mund të përfundojnë ose vazhdojnë arsimin e tyre.
 

AS / A- Levels: 16-18 vjeç

Në dy vitet e fundit të arsimit të mesëm, studentët në Angli punojnë në programe lëndore të specializuara të quajtura nivelet A dhe AS. Gjatë dy viteve, studentët zgjedhin dhe ndjekin mësimet dhe shkruajnë provimet përfundimtare në 3 ose 4 lëndë, në varësi të interesave të tyre dhe zonës në të cilën duan të vazhdojnë shkollimin në universitet.
 

INTERNATIONAL BACCALAUREATE (IB)

Lëndët e kurrikulës grupohen në gjashtë grupe, ku nxënësit zgjedhin një lëndë nga secila - tre prej të cilave duhet të zgjidhen në nivel standard dhe tre në nivel më të lartë. Shkollat ​​ofrojnë kombinime të ndryshme të lëndëve dhe niveleve të studimit, por gjashtë grupet kryesore janë të njëjta në të gjithë botën.
 

SISTEMET ARSIMORE QË MUND TË MËSOHEN NË ANGLI

SISTEMET ARSIMORE

Programe edukimi britanike | GCSE

Programe edukimi britanike | A-levels

International Baccalaureate (IB)

American Ap

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message