Ulje 50% në kostot vjetore të shkollimit për Shkollën Alpine!

05.06.2018

Shkolla ne zvicer


Arsimi është një mënyrë jetese dhe shkolla duhet të jetë e pranishme në cdo aspekt të zhvillimit të individit.
Themeluesi John Corlette e dinte se zhvillimi I ekuilibruar I mendjes, trupit dhe shpirtit do të kërkonte përbërës unik. Një vend unik. Dhe kjo është arsyeja pse Aigon, është ndërtuar në mal.
“ Mali është shtëpia jonë, klasa jonë dhe mënyra jonë e jetesës.” – Kjo është motoja e Aigon.
Kurrikula e Aiglon është hartuar për të siguruar që çdo aspekt i zhvillimit intelektual të një nxënësi të mbështetet në programet IGCSE dhe International Baccalaureate (IB) të njohura ndërkombëtarisht. Studentët eksplorojnë një sërë lëndësh nga arabishtja në artet vizuale. Megjithatë, një edukim Aiglon ofron më shumë sesa qasjen në universitetet më të mira të botës. Gjerësia e zgjedhjes akademike është një mundësi për një zhvillim të fuqishëm personal. Nxënësit hartojnë një program të vërtetë individual që mund të zhbllokojë potencialin e tyre të plotë.
Tashmë për nxënësit e klasave të 5-8 , Integral jep mundësine që nxënësit të kenë mundësine të fitojnë 50% zbritje nga tarifa vjetore e shkolles.

Mos e humbisni mundësinë të merrni një edukim unik në Aiglon!
🔛Afati i fundit i aplikimve dt: 15 Qershor.🔚

Etiketa:
shkolla te mesme

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message