King's College Online - 6,000 GBP viti

31.03.2021

King’s College Online


Shkolla e parë online në botë që kushton 6,000 £ në vit – është një lloj i ri i shkollës ndërkombëtare, ndryshe nga çdo shkollë tjetër, plotësisht online.

King’s College Online – shkolla e parë online – 6,000 GBP në vit. Ajo ofron kurse ndërkombëtare të GCSE dhe A-levels për studentë të moshës 14 deri në 18 vjeç. Një platformë inovative online ku e gjithë përmbajtja është e disponueshme 24/7, në mënyrë që studentët të mësojnë të pavarur në një kohë dhe ritëm që u përshtatet atyre. King’s College është pjesë e Inspired, një grup shkollor ndërkombëtar me mbi 70 shkolla në 20 vende, në 5 kontinente.

Kjo shkollë është e njohur për metodat në mësimdhënie dhe të të nxënit që inkurajojnë të kuptuarit dhe ndjekin zhvillimet e fundit në mënyrën se si nxënësit mësojnë. Është kjo qasje që siguron studentë të frymëzuar që diplomohen me rezultate të jashtëzakonshme akademike, një dashuri të përjetshme për të mësuar dhe vlera që formojnë karakterin.

King’s College Online ka krijuar një përvojë unike globale të të mësuarit për studentët – një lloj i ri i shkollës ndërkombëtare, ndryshe nga çdo tjetër – një shkollë online e lidhur plotësisht që bën një ndryshim. Studentët përjetojnë më të mirën e të mësuarit në internet me mundësinë për të ndjekur një nga 70 shkollat ​​prestigjioze të Frymëzuara në të gjithë botën.

Ata përdorin teknologjinë më të fundit për të mbledhur së bashku mësuesit më të mirë dhe për të personalizuar mbështetjen e rrjetit të tyre global të shkollave prestigjioze, dhe kombinojnë të gjithë këtë me aktivitete jashtëshkollore për të krijuar një program holistik të përshtatur për secilin student. Kjo qasje fleksibël është ideale për këdo që është i prirur për një stil të individualizuar të të mësuarit, si dhe për ata që mund të mos ndihmohen të përmbushin potencialin e tyre akademik nga sistemi shkollor lokal.

King’s College Online kombinon rezultatet e suksesit dhe përvojës së jashtëzakonshme të shkollës deri më tani, me teknologjinë më të fundit dhe mësuesit më të talentuar dhe me përvojë për të siguruar një përvojë të pakrahasueshme të të mësuarit në internet.

  • Mësime të drejtpërdrejta
  • Grupet e studimit të drejtuara nga mësuesit
  • Vlerësime dhe reagime të rregullta
  • Përvoja e kampusit

Edukimi në internet i King’s College është akademik, gjithëpërfshirës dhe përfshin aktivitete të rregullta të përbashkëta jashtëshkollore si muzika, arti, drama dhe kodimi, për t’i ofruar secilit student një përvojë të plotë arsimore.

Studentët që i bashkohen shkollës janë zakonisht të pavarur dhe ambiciozë, duke dashur një rrugë drejt arsimit ndërkombëtar universitar. King’s College Online ofron një planprogram britanik që është i pranuar botërisht dhe një mënyrë e mirë për të hapur dyert për universitetet në të gjitha tregjet anglishtfolëse, me mbi 90% të studentëve që regjistrohen në universitetin e tyre të parë të zgjedhjes, dhe një në tre regjistrohen në Russell Group dhe Ivy Liga.

Dëshironi një diplomë nga një prej kolegjeve më të mirë në UK? A po planifikoni të regjistroheni në një nga universitetet më të mira britanike ose amerikane?

Për më shumë informacion rreth shkollave të mesme jashtë vendit dhe bursave:

☎️+355 69 40 40 801

📧krysia@integral.al

 

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message