Bursë deri në 10,000 GBP - David Game College

29.05.2023

Aplikoni përmes Integral në një nga shkollat ​​e mesme më të mira në Londër dhe fitoni një bursë deri në 10,000 GBP!


Kolegji David Game është në kërkim të studentëve ndërkombëtarë më të mirë nga e gjithë bota për të marrë pjesë në programet A-Levels dhe GCSE në Londër. 

Kolegji David Game është një shkollë e mesme e lartë në Mbretërinë e Bashkuar, e vendosur në Londër, e cila synon të promovojë metodat e të mësuarit që fëmijët do të pëlqejnë, duke ruajtur rezultatet më të mira të mundshme të provimeve.

|Ish-studentët rekomandojnë David Game College për cilësinë e mësimdhënies. Ata kombinojnë vlerat tradicionale me teknologjinë moderne dhe metodologjinë e mësimdhënies dhe përpiqen të sjellin përfitimet e arsimit privat në një audiencë më të gjerë. Kolegji David Game është një vend ideal për fëmijët që kanë pasur rezultate më të ulëta deri më tani, të cilët janë arsimuar nga shtëpia ose që nuk janë të kënaqur me shkollën e tyre aktuale.|

Specialiteti i kësaj shkolle të mesme në Britaninë e Madhe po e kthen potencialin në rezultate të lakmueshme!

Rreth David Game College

Kolegji David Game është një shkollë e mesme private që u hap në 1974 dhe ende menaxhohet nga themeluesi i saj, David Game – një matematikan dhe filantrop me interesa të ndryshme, një fotograf i talentuar dhe një koleksionist i zjarrtë arti. Sot, David Game College është një nga shkollat ​​e mesme kryesore në Londër. Në maj 2017, David Game College u vlerësua shumë në kategorinë e pestë Ofsted.

Shkolla ofron një përvojë dinamike arsimore, duke u dhënë studentëve mundësinë për të mësuar dhe zhvilluar talente dhe aftësi të reja. Një shkollë e mesme private për programet e shkollave të mesme A-Levels dhe GCSE, u mundëson studentëve të arrijnë rezultate të larta në provimet e maturës. Të diplomuarit e David Game College hyjnë në universitetet më prestigjioze në Britaninë e Madhe si UCL, Imperial, LSE, Oxford, Cambridge…

Me pak fjalë, pse të zgjidhni Kolegjin David Game?

  • Rezultate të shkëlqyera të provimit, 44% A*-A, 64% A*-B, 85% A*-C (2022)
  • 70% e studentëve shkojnë në universitetet e Grupit Russell
  • Mbështetje individuale për UCAS dhe udhëzime profesionale
  • Takime individuale javore me mësuesit
  • Pjesëmarrja dhe progresi monitorohen nga afër, klasa të vogla
  • Para-pergatitje për mjekësi dhe shkenca të tjera natyrore
  • Pajisjet e shkëlqyera të shkollës: 60 klasa të bollshme, 3 laboratorë, një auditor me 220 vende, një mensë, një palestër, 2 studio artistike, 2 studio vallëzimi, një studio fotografie dhe një dhomë të errët
  • Një vendndodhje fantastike qendrore e Londrës në Tower Hill, e rrethuar nga ndërtesat ikonike të Londrës, qendra financiare e Londrës dhe disa minuta larg nga Tower of London dhe Tower Bridge.
     

Na kontaktoni për më shumë informacion dhe aplikoni për një nga bursat!

+355 69 80 40 601
anka@integral.al

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message