Bursa në Taunton School International

10.05.2021

Kolegje në Angli – Taunton School International


Shkolla Taunton për të festuar 25 vjetorin e saj ofron dhjetë bursa ‘Foxcombe’ për studentë ndërkombëtarë me rezultate të shkëlqyera nga e gjithë bota të cilët janë të interesuar për arsimim jashtë vendit. Aplikantët e suksesshëm do të përfitojnë një zbritje të tarifës së shkollimit prej 25%.

Taunton School International e cilësuar si një ndër shkollat më të mira me konvikt jashtë vendit. Programi i bursave të Taunton është i hapur për çdo student midis moshave 14 – 18 vjec të cilët dallohen për nivelin e tyrre intelektual, artistik, muzikor ose sportiv. Kjo bursë vlerëson talentin e jashtëzakonshëm të studentëve dhe ofron mundësinë për të qenë një pjesë e Shkollës Taunton.

Aplikimet për bursa do të konsiderohen deri në korrik 2021 dhe pasi ofrohen vetëm dhjetë bursa në dispozicion, rekomandohet që studentët të paraqesin aplikimet e tyre sa më shpejt të jetë e mundur.

Të gjithë aplikantët e bursave duhet së pari të zhvillojnë një test të gjuhës angleze dhe të paraqesin një deklaratë personale prej 300 – 500 fjalësh që përshkruan pse ata janë një kandidatë të përshtatshëm për këtë bursë. Është e mundur që studentët të konkurojnë për 2 bursa.

Afati i fundit për aplikimet për bursa është e Premtja 30 Korrik 2021.

Të gjithë studentët e interesuar për Bursa për studime mund të kontaktojnë konsulentët tanë:

Rezervoni konsulencën tuaj FALAS

☎️: +355 69 40 40 801

📧: krysia@integral.al

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message