Bursa në grupin e kolegjeve elitare në Angli Abbey DLD

18.06.2022

Kolegje elitare


Grupi i Kolegjeve Elitare në Angli Abbey DLD (me disa nga shkollat e mesme më të mira në Angli) – Ofron një mundësi unike për studentët më të mirë nga Shqipëria që dëshirojnë të studiojnë në një shkollë të mesme jashtë vendit për të fituar një bursë deri në 50% për një nga kolegjet e tyre në Angli: Londër, Kembrixh ose Mançester.

Programet Akademike: IGCSE, Provimet GCSE, Provimet A-levels, Foundation Program

Bursat:

 • Zbritje e garantuar prej 20% (6,600 GBP) për studentët e Integral për regjistrim në shtator 2022 në kolegjet elitare të Abbey DLD London dhe Manchester
 • Deri në 50% (deri në 16,500 £ në vit) Bursa Alpha, bazuar në një ese dhe një pyetje interviste
 • Programi Alpha Scholars Abbey DLD College London
 • Programi Alpha Scholars ofron bursa deri në 50% të shkollimit për studentët që mund të demonstrojnë arritje akademike dhe cilësi udhëheqëse. DLD College London ofron një program unik studimi që do të zhvillojë aftësitë e studentëve më të aftë që janë të etur për t’u bërë krijues dhe udhëheqës të ndryshimit.

Rreth Bursës Alpha:

 • Deri në 10 vende në vit mund t’u caktohen studentëve të brendshëm dhe të rinj
 • Bursa maksimale që i jepet çdo studenti është 50% ulje e shkollimit
 • Programi i Bursave Alpha zgjat dy vjet
 • Krahas leksioneve akademike, bashkëpunëtorët do të ndjekin edhe një program shtesë. Kjo do të përfshijë: seminare, projekte bamirësie, vizita edukative, aktivitete biznesi, leksione, tutoriale të rradhës

Nëse…

 • Jeni të interesuar të bëheni lider dhe krijues i ndryshimit?
 • Elokuent dhe i sigurt me aftësi të forta analitike dhe matematikore?
 • Dikush që është fleksibël dhe mendjehapur me një etikë të fortë ekipore?
 • Student i shtyrë dhe ambicioz i cili duhet të ketë të paktën sukses të shkëlqyeshëm

Si të aplikoni: Kriteret për Bursën Alpha përfshijnë një ese dhe një intervistë

Rreth Kolegjeve Abbey DLD

Abbey DLD College Group përbëhet nga tre kolegje të pavarura të vendosura në Kembrixh, Londër dhe Mançester. Ato ofrojnë programe GCSE, A-Level, BTEC, Foundation, Para-Sessional dhe Studime të Kombinuara. Që nga viti 1931, Abbey DLD ka qenë sinonim i arsimit me cilësi të lartë, destinacioneve universitare të klasit botëror dhe pasurimit të përvojave studentore.

Të gjitha kolegjet kanë një qasje të përbashkët dhe zbatojnë të njëjtat parime trajnimi për të arritur qëllimin parësor, që është zgjedhja e programit më të përshtatshëm të studimit për të arritur rezultate të shkëlqyera akademike. Kjo arrihet përmes metodave inovative të mësimdhënies, veçanërisht duke plotësuar nevojat individuale të secilit student. Mësimi zhvillohet në klasa të vogla me teste periodike për të vlerësuar përparimin. Disa nga mësuesit janë anëtarë të bordeve kombëtare të provimeve.

Si anëtar i grupit Alpha Plus, Abbey DLD ndjek procedura të përcaktuara qartë të menaxhimit. Mësuesit janë specialistë të lëndëve të mësuara në universitetet më të mira dhe kanë përvojë të gjerë mësimdhënieje në kurrikulën e Mbretërisë së Bashkuar. I gjithë stafi përbëhet nga profesionistë me përvojë dhe të dhembshur.

Për më shumë informacion:

Regjistrohuni këtu!

☎️+355 69 80 40 601

📧anka@integral.al

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message