Abbey Manchester - vjen në zyrën e Integral!

19.03.2019

Kolegje elitare ne UK


Që nga themelimi i saj Abbey College Manchester është bërë një nga ofruesit kryesorë të arsimit në Manchester.
Mbajtës i një rekordi të jashtëzakonshëm të suksesit akademik dhe me një reputacion të lartë në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar për cilësinë e mësimdhënies dhe stafin e kualifikuar.
Kolegji ndodhet në një ndërtesë moderne në qendër të qytetit të Manchesterit. Të gjitha klasat, konviktet dhe laboratorët janë të pajisura me të gjitha facilitetet dhe teknologjinë e fundit, duke ofruar një mjedis që ndihmon studentët të përmbushin aspiratat e tyre.

Kolegji ofron programet e mëposhtme të studimit:
✥ GCSE
✥ A Levels
✥ International Foundation Programme
✥ Combined Studies Programme
✥ Academic Studies with Football Training

Në dt 11 Prill mirëpresim në zyrën tonë, drejtoreshën e kolegjit Abbey Manchester znj. Liz Elam.
Gjatë takimit do të keni mundësi të mësoni më shumë rreth kolegjit, programeve, bursave dhe kritereve që iu duhen për t’ju bashkuar skuadrës elitare.

Të gjithë studentët që do të aplikojnë gjatë eventit do të përfitojnë deri në 50% zbritje mbi tarifat zyrtare.

Hyrja është e lirë por vendet janë të limituara!

Regjistrohuni ose na kontaktoni ☎ +355 422 52 065. Ju presim!

https://confirmsubscription.com/h/j/603F9ED466F2E65A

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message