SHKOLLA TË MESME NË GJERMANI

Stabilitet ekonomik, mjedis multikulturor dhe i sigurt

SHTATOR

SHTATOR

Fillimi i vitit shkollor

10-19 VJEÇ

10-19 VJEÇ

Mosha e nxënësve

20 - 240

20 - 240

Studentët ndërkombëtarë

29 – 47 000 €

29 – 47 000 €

Tarifa vjetore

6

6

Shkollat ​​partnere

Studio ne nje kolegj privat ne Gjermani

Studentët e huaj zgjedhin nje shkolle te mesme në Gjermani për shkak të arsimit të klasit të parë, kampuseve moderne dhe atmosferës miqësore. Shumica e shkollave private ne Gjermani ofrojnë programin gjerman Abitur ose Baccalaureate Ndërkombëtare të njohur ndërkombëtarisht.

 

Integral Educational Programs bashkepunon dhe ka partneritet me 6 nga kolegjet private me te mire ne Gjermani qe ofrojne dhe bursa elitare per studentet shqiptar.

 


Shkollat Partnere

 

 

  • Stiftung Louisenlund
  • Lindenberg Gymnasium
  • BBIS Berlin Brandenburg International School
  • Schule Schloss Salem
  • Schule Schloss Stein
  • Stiftung Landheim Schondorf am Ammersee
     
SISTEMET ARSIMORE QË MUND TË MËSOHEN NË GJERMANI

SISTEMET ARSIMORE

International Baccalaureate (IB)

German abitur

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message