SHKOLLA TË MESME NË FRANCË

Atmosferë unike dhe mjedis multikulturor

SHTATOR

SHTATOR

Fillimi i vitit shkollor

11 - 18 VJEÇ

11 - 18 VJEÇ

Mosha e nxënësve

Rreth 200

Rreth 200

Studentë ndërkombëtarë

Nga 45 000 €

Nga 45 000 €

Tarifa vjetore

1

1

Shkolla partnere

FRANCUSKA

Srednje škole u ​​Francuskoj karakteriše izuzetno kvalitetno srednje obrazovanje koje ispunjava visoke evropske standarde. Jedinstvena atmosfera i multikulturalno okruženje pomažu ne samo da se steknu nova prijateljstva, već i da se prevaziđu jezičke barijere između učenika. Male grupe studenata, intenzivan nastavni plan i program, učenje nekoliko jezika i mogućnost profilisanja pružaju odlične mogućnosti za upis na vodeće svetske univerzitete i izgradnju uspešne karijere.

SISTEMET ARSIMORE QË MUND TË MËSOHEN NË FRANCE

SISTEMET ARSIMORE

Programe edukimi britanike | GCSE

International Baccalaureate (IB)

French baccalauréat

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽITE KONSULTACIJU

Popunite formular i zakažite termin za konsultacije kod našeg obrazovnog savetnika

Rezerviši

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message