SHKOLLA TË MESME NË AMERIKË

Pranimi në universitetet prestigjioze amerikane

SHTATOR

SHTATOR

Fillimi i vitit shkollor

14 - 18 VJEÇ

14 - 18 VJEÇ

Mosha e nxënësve

Rreth 100

Rreth 100

Studentë ndërkombëtarë

$48 - 70 000

$48 - 70 000

Tarifa vjetore

7

7

Shkollat ​​partnere

Shkolla të Mesme në Amerikë

Kur bëhet fjalë për arsimin cilësor të gjimnazit, shtetet e SHBA-së janë alternativa kryesore ndaj Europës, duke tërhequr kryesisht studentë që duan të hyjnë në universitete prestigjioze amerikane. Në të njëjtën kohë, ata që kanë zgjedhur programin e studentëve për vendosje të avancuar mund të ndjekin edhe institucionet evropiane të arsimit të lartë, shumica e të cilave njohin një diplomë të shkollës së mesme amerikane. Metodologjia e mësimdhënies është një ndërthurje e qasjeve tradicionale dhe novatore dhe vëmendje e madhe i kushtohet sporteve dhe aktiviteteve krijuese.

SISTEMET ARSIMORE QË MUND TË MËSOHEN NË AMERIKË

SISTEMET ARSIMORE

American AP

International Baccalaureate (IB)

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message