Super ofertë për kampet verore ne UK

10.08.2017


Për të gjitha rregjistrimet në Earlcliffe, shkolla ofron 20 % ulje.

 

Për të gjithë ata që kanë vendosur tani për një kamp veror Shkolla ka dy qëndra në të cilat zhvillohen kurset e verës:

  • Earlscliffe – për moshat 14-17 vjec, kurse intensive me 23 orë duke përfshirë edhe projekte më tema UNESCO, debate etj.
  • The Duke of York’s – shkolla pranon nga niveli fillestar deri në të avancuar
  • Juniors 8-12 vjec kurse intensive me 20 orë në javë dhe një mori aktivitetesh sportive; shkolla është vecanërisht e njohur për mbasditet e aktiviteteve dhe argëtimeve për fëmijët.
  • Seniors 13-17 vjec kurse intensive 23 orë në jave dhe plot me aktivitete;

Për më shumë informacione kontaktoni zyrën tonë.

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message