Shpallet fituesi i konkursit "Fitoni një kamp veror FALAS në Angli"

11.08.2017

Kampe Verore ne angli falas


Të dashur miq të Integral!
Më në fund erdhi momenti i shumëpritur i shpalljes së fituesit të konkursit “Fitoni një kamp veror FALAS në Angli”!
Së pari, stafi i Integral falenderon të gjithë pjesëmarrësit në këtë konkurs dhe i uron sa më shumë suksese në jetë!

Ky ishte një vendim i vështirë, pasi të gjitha prezantimet ishin përgatitur mjaft mirë dhe meritonin të përzgjidheshin, por ne e kemi bërë tashmë zgjedhjen tonë, ndaj kemi vendosur:

Fitues i i vendit të parë shpallet prezantimi i Oriola Biba, e cila fiton të drejtën e një kampi veror 1 javor falas në Angli.
Fituesit e vendit të dytë dhe të tretë shpallen prezantimet e Fjona Manja dhe Klevis Karoshi të cilët përfitojnë 10% ulje çmimi nëse regjistrohen për kamp veror dy javor në Academic Summer Cambridge.
I ftojmë fituesit të paraqiten pranë zyrave të Integral per te tërhequr çmimet.

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message