Kampe verore - LINES Languages ​​Valbonne

26.04.2021

LINES Languages ​​Valbonne


LINES Valbonne ndodhet në Provence-Alpes-Côte d’Azur. Është afër disa prej qyteteve më të mahnitshme të Francës: Nice, St Tropez, Grasse, Monako, etj. Vendndodhja e shkëlqyeshme e shkollës do të thotë që të jeni vetëm disa një shëtitje larg peizazheve dhe plazheve të jashtëzakonshme.

Viti i hapjes: 2016

Numri i klasave: 20

Vendndodhja e shkëlqyer e shkollës dhe programi i saj i plotë ofrojnë një mundësi të shkëlqyeshme për të studiuar frëngjishten. Koncepti i Lines Valbonne është “Immersion in French at all times”, kjo do të thotë që studentët duhet të flasin frëngjisht në çdo kohë, gjatë orëve të mësimit, por edhe gjatë vakteve e aktiviteteve. Mësimet janë shumë intensive. Secili student ka 32 orë mësimi (45 minuta secili) në javë, punëtori ditore dhe udhëzime. LINES Languages ​​Valbonne ka pajisje që përfshijnë një dhomë kompjuterash me akses falas në internet, materiale studimi dhe sallë pritjeje për studentët.

Kampe verore

Facilitetet

 • Librari
 • Aktivitete sociale
 • Udhëtime kulturore
 • Dhoma e TV
 • Zona e ngrënies
 • WIFI falas
 • Kompjuter
 • Zona e Studimit
 • Aktivitete Sportive

Përzierja e kombësisë dhe moshës në LINES ndryshon gjatë periudhave të ndryshme kohore, kurseve dhe niveleve. Gjatë gjithë vitit, mosha mesatare është 15.

Valbonne mëson studentë nga e gjithë bota, duke përfshirë:

 • Turqi 15%
 • Spanja 12%
 • Venezuela 6%
 • Gjermani 5%
 • Rusia 4%
 • MB4%
 • Izraeli 1%
 • Të tjera 53%

Për më shumë informacion:

Rezervoni konsulencën tuaj FALAS!

☎️: +355 69 40 40 801

📧: krysia@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message