OFERTAT E KAMPEVE VERORE 2024

Shkollat verore per femije me cmime fantastike!

KAMPE VERORE PER FEMIJË

GRUPET KAMPE VERORE

KAMP VEROR NE BRISTOL
KAMP VEROR NE BRISTOL

BRISTOL, SIDCOT
Mosha: 7 – 17 vjeç
Data: 15 Korrik – 29 Korrik 2024

Lexo me shume
KAMP VEROR NE BRISTOL
KAMP VEROR NE LONDER
KAMP VEROR NE LONDER

DLD, LONDON
Mosha: 12 – 17 vjeç
Data: 15 Korrik – 29 Korrik 2024

Lexo me shume
KAMP VEROR NE LONDER
KAMP VEROR NE BARCELONE
KAMP VEROR NE BARCELONE

BARCELONE, SPANJE
Mosha: 14 – 18 vjeç
Datat: 7 Korrik 2024 – 14 Korrik 2024

Lexo me shume
KAMP VEROR NE BARCELONE
KAMP VEROR NE GJERMANISHT
KAMP VEROR NE GJERMANISHT

VJENE, AUSTRIA
Mosha: 12 – 17 vjeç
Datat: 28 Korrik 2024 – 03 Gusht 2024

Lexo me shume
KAMP VEROR NE GJERMANISHT
KAMPE VERORE PER FEMIJË

ZVICËR

SWISS WEEK 2024 – Datat 29 Janar – 2 Shkurt 2024 – deri në 20% zbritje

SHKOLLA VERORE TASIS
SHKOLLA VERORE TASIS

4 – 17 vjeç | 20 -30 orë studimi në javë

Lexo me shume
SHKOLLA VERORE TASIS
SHKOLLA VERORE AIGLON
SHKOLLA VERORE AIGLON

8 – 16 vjeç | 20 -25 orë studimi në javë
 

Lexo me shume
SHKOLLA VERORE AIGLON
SHKOLLA VERORE LEYSIN AMERICAN SCHOOL
SHKOLLA VERORE LEYSIN AMERICAN SCHOOL

9 – 16 vjeç | 20 -25 orë studimi në javë

Lexo me shume
SHKOLLA VERORE LEYSIN AMERICAN SCHOOL
SHKOLLA VERORE SWISS ACADEMY
SHKOLLA VERORE SWISS ACADEMY

10 – 16 vjeç | anglisht, frëngjisht ose gjermanisht

Lexo me shume
SHKOLLA VERORE SWISS ACADEMY
SHKOLLA VERORE E BIZNESIT & HOTERI-TURIZEM
SHKOLLA VERORE E BIZNESIT & HOTERI-TURIZEM

16 - 20 vjeç | Biznesit & Hoteri-Turizem

Lexo me shume
SHKOLLA VERORE E BIZNESIT & HOTERI-TURIZEM
SHKOLLA VERORE E KULINARISE
SHKOLLA VERORE E KULINARISE

16 – 20 vjeç | Programi dinamik I shkolles verore kombinon mësimin dhe praktik me teorik

Lexo me shume
SHKOLLA VERORE E KULINARISE

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message