BURSA për nxënësit që regjistrohen për klasat 8-9

28.01.2019

Studime ne Zvicer


Shkolla Ndërkombëtare e Brillantmont ofron bursa për një numër të kufizuar studentësh që dëshirojnë të hyjnë në klasën e 8-të apo të nëntë.

⋘ Bursa deri në 20% zbritje të tarifave të shkollës për vitin akademik, për klasën e 8-të apo të 9 ⋙

✪ Kriteret e bursave

Studentët që dëshirojnë të aplikojnë për bursë duhet të:
✫ Kenë rezultate të larta akademike
✫ Frekuentim dhe sjellje shembullore
✫ Kenë një hobi(për shembull, një sport, muzikë, vallëzim etj)
✫ Tregoni një arsye të qartë se pse doni të bëheni pjesë e skuadrës sonë
✫ Jini një ambasador i mirë për vendin tuaj dhe të hapur ndaj kulturave të tjera

✪ Si merret vendimi?
Vendimi për dhënien e bursave bazohet në kriteret e përshkruara më sipër, në dokumentet e pranimit dhe në intervistën ndërmjet studentit dhe zëvendësdrejtorit.

✪ Sa kohë zgjat bursa?
Bursat jepen për një vit shkollor. Nëse një student dëshiron të aplikojë për një bursë për një vit të mëvonshëm, duhet të dorëzoj një aplikim i ri për bursë.

✪ Si të aplikoni për bursë?

➠ Bëhuni pjesë e PANAIRIT TË EDUKIMIT JASHTË VENDIT – WEF 2019 duke u regjistruar në linkun e mëposhtëm:

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message