Bursë deri në 8,000 GBP - ACS Cobham

24.03.2021

ACS International School Cobham prezanton bursën “Premier International” me një vlerë prej 8,000 GBP zbritje të tarifës së shkollimit për të gjithë studentët që regjistrohen me sukses këtë vit.


Bursa “Premier International” synon tu sigurojë shumë fëmijëve mundësinë për të vazhduar studimet në ACS Cobham.

IB World School është një nga shkollat ​​kryesore ndërkombëtare IB në Mbretërinë e Bashkuar që nga viti 1986, duke u ofruar studentëve nga më shumë se 70 vende të botës mundësinë për të ndjekur International Baccalaureate – IB për të gjithë nxënësit që dëshirojnë të ndjekin studimet e larta në SH.B.A.

ACS Cobham është një nga shkollat e mesme ​​kryesore në zonën e Londrës, me një kampus mjaft atraktiv, që ofron mundësi të jashtëzakonshme arsimimi me një etikë të mirëfilltë ndërkombëtare që tërheq shumë studentë nga e gjithë bota. Me vendndodhjen ideale, vetëm 30 minuta larg nga Aeroporti Heathrow, ACS ofron mundësinë e aksesit të Londrës në pak minuta, por në të njëjtën kohë vendndodhja rurale siguron një mjedis të qetë, të gjelbër dhe të sigurt.

Programi mësimor është në përputhje me standardet më të larta ndërkombëtare, duke i përgatitur studentët për të marrë diplomën e njohur ndërkombëtare të Baccalaureate (IB) ose Advanced Placement (AP).

Gjuhët e Huaja është një nga lëndët kryesore në HS dhe MS. Për më tepër, studentët kanë mundësinë të studiojnë Dramë, Muzikë, Art, Shëndetësi dhe PE. Studentët gjithashtu inkurajohen të marrin pjesë në një sërë aktivitetesh brenda-dhe jashtë-kurrikulare, duke përfshirë sporte të ndryshme, shumëllojshmëri klubesh studentore si Model United Nations dhe Coding me qëllim që të frymëzojnë çdo student të duan të mësojnë në mënyrë që të arrijnë potencialin e tyre ideal akademik dhe shoqëror.

ACS Cobham u ofron studentëve një sërë shërbimesh të klasit botëror, duke siguruar që çdo student të kënaqet me sportin e tij të preferuar. Kampusi prej 130 hektarësh përdoret gjerësisht në kurrikula si dhe për sporte dhe aktivitete jashtëshkollore.

Infrastruktura kryesore që u ofrohet studentëve:

  • Gama më e mirë e objekteve sportive krahasuar me çdo shkollë tjetër ndërkombëtare në Evropë
  • Mjedise ideale studimi, laboratorë shkencorë, biblioteka, qendra IT
  • Studio arti dhe muzike
  • Palestër multifunksionale
  • Qendra e mësimit interaktiv
  • Qendra e arteteve skenike
  • Dhomë ngrënie me pamje panoramike
  • Konvikt Premium

Cilësia e arritjeve të studentëve është e shkëlqyeshme duke demonstruar një shkallë shumë të mirë të progresit, 98% normë kalimi për vitin 2020, nota mesatare për programin IB 35 pikë (30 pikë mesatarja botërore). Një faktor i rëndësishëm kontribues është stimuli i një programi mësimor me cilësi të lartë që i kushton vëmendje të barabartë zhvillimit të kushteve kryesore të të nxënit paralelisht me njohuritë, aftësitë e lëndës dhe të kuptuarit.

Për më shumë informacion rreth shkollave të mesme jashtë vendit:

Përfito bursë deri në 8,000 GBP tani!

☎️: +355 69 40 40 801

📧: krysia@integral.al

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message