Broshura e re Summer Programs

10.08.2017

Broshura me ofertat individuale dhe me ofertat e grupit Integral per kampet e veres


Te dashur miq!

Tashme ne website-n e Integralit mund te gjeni broshuren e perditesuar me kampet e reja si dhe cmimet perkatese per 2016.

 

Ketu do te gjeni linkun per te shkarkuar broshuren:

 

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message