Brillantmont School Lausane - Zvicer

08.10.2019

Kolegje Private ne Zvicer


Shkolla u themelua në vitin 1882 dhe është një nga shkollat ​​më të vjetra në Zvicër, duke qenë anëtare e Shoqatës Zvicerane të Shkollave Private dhe e akredituar nga Shoqata e Shkollave dhe Kolegjeve të New England dhe Këshilli Evropian i Shkollave Ndërkombëtare. Brillantmont është një shkollë ndërkombëtare, ku mësojnë nxënës nga mbi 40 vende të botës dhe ka një reputacion të shkëlqyer në mësimin e gjuhës dhe përgatitjen për regjistrimin në universitet.

Shkolla është e vendosur në qendër të Lausanne, në një park të mrekullueshëm në brigjet e Liqenit të Gjenevës. Kampusi përfshin shtatë ndërtesa dhe dy fusha sportive. Vendndodhja e shkëlqyeshme ofron akses të shpejtë në shumicën e dyqaneve, zyrave postare dhe bankave. Gjatë kohës së lirë, shkolla organizon ekskursione, duke i lejuar nxënësit të admirojnë peizazhet alpine dhe Liqenin e Gjenevës, si dhe ekskursione në vendndodhje historike dhe qytete të Zvicrës. Në dimër, çdo e dielë i kushtohet skijimit në vendpushimet e famshme të skive zvicerane. Organizohen gjithashtu udhëtime në Paris, kështjellat e Loire, Londër, Venecia, Firence, Romë, Madrid, Mynih dhe qytete të tjera. Brillantmont është një komunitet i vogël shkollor ku mbretëron një atmosferë familjare. Kurrikula është e strukturuar në përputhje me mundësitë dhe kërkesat e secilit student. Prindërit marrin raporte mujore për rezultatet e fëmijëve të tyre. Këto raporte gjithashtu mund të shihen në faqen e internetit të shkollës.

Përdorimi i teknologjive interaktive është i përhapur në shkollë. Studentët kanë kabinete të gjuhëve të huaja të pajisura me teknologji audio dhe video, dy laboratorë shkencorë, një dhomë kompjuteri, një bibliotekë dhe një laborator fotografish. Të diplomuarit pranohen në universitete të njohura si City University London, Bristol, Durham, Greenwich, Manchester, Nottingham, UCL, King’s College London, Royal Holloway.

Përfaqësuesit e Shkollës Ndërkombëtare Brillantmont do të jenë të pranishëm në Panairin Botëror të Edukimit në Tiranë, në Janar 2020 dhe do të jenë të gatshëm për t’ju ofruar një informacion më të detajuar në lidhje me institucionin e tyre.

Regjistrohuni këtu!

☎️ +355694040801 / +355698040601

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message