Të mësuarit në mënyrë interaktive tani bëhet më e thjeshë!

26.03.2020


Dëshiron të mësosh nga shtëpia?

Kjo gjë tani është e mundur me Integral!

Disa prej universiteteve më të mira në Britaninë e Madhe ofrojnë mundësinë për të ndjekur një shumëllojshmëri kursesh të shkurtra online me tematika nga më të ndryshmet dhe interesantet. Këto kurse do të shërbejnë për të eksploruar tema për të cilat jeni të apasionuar në mënyrë interaktive.

Kurset online do të  drejtohen nga akademikë të lartë, specialistë të lëndëve të cilat do të përfshin një larmi të gjerë kurikulash në këto kurse. Hulumtimi akademik është në thelb të mësimit dhe mësimdhënies.

Kohëzgjatja e kurseve do të variojë nga dy deri në tre javë.

 • University of Leeds

Dega: IT

1)Tema: Dëshmimi dhe mbledhja e të dhënave për zgjidhjen e problemeve.

Link: https://www.futurelearn.com/courses/evidence-and-data-collection-for-problem-solving

Data e fillimit : 30 mars

Kohëzgjatja: 2 javë, 2 klasa në javë

2)Tema: Programim kompjuterik për të gjithë.

Link: https://www.futurelearn.com/courses/computer-programming-for-everyone

Data e fillimit: 30 mars

Kohëzgjatja: 2 javë, 2 klasa në javë

 • Coventry University

Dega: Aftësi studimore

Link: https://www.futurelearn.com/courses/english-academic-study

Tema: Gjuhë angleze për studime akademike

Data e fillimit: 18 maj

Kohëzgjatja: 2 javë, 3 klasa në javë

 • University of Sheffield

Tema: Si të kesh një intervistë të suksesshme!

https://www.futurelearn.com/courses/interviews

Data e fillimit: 30 mars, 4 maj

Kohëzgjatja: 3 javë, 3 klasa në javë

 • Coventry University

Tema: Cfarë e bën një prezantim efektiv?

https://www.futurelearn.com/courses/what-makes-an-effective-presentation

Data e fillimit: 18 maj

Kohëzgjatja: 2 javë, 3 klasa në javë

 • University of Leeds

Tema: Mendimi kritik në universitet

https://www.futurelearn.com/courses/critical-thinking-at-university

Data e fillimit: 23 mars

Kohëzgjatja: 2 javë, 4 klasa në javë

Ju gjithashtu mund të njiheni me disa nga kampuset e universiteteve më të mira nëpërmjet një turi virtual. Disa ture virtuale të kampuseve universitarë:

 1. Bucks New University : https://bucks.ac.uk/virtualcampus
 2. Coventry University : https://virtualtours.coventry.ac.uk/
 3. Brunel University London : https://www.youtube.com/playlist?list=PL0EdKd9GP9-jILCwsixF6bf9aOEy7A28z
 4. De Montfort University : http://virtualcampus.dmu.ac.uk/
 5. University of Essex : https://www.essex.ac.uk/life
 6. University of Greenwich https://www.youtube.com/user/UniversityGreenwich
 7. Middlesex University London : https://www.mdx.ac.uk/get-in-touch/virtual-tour
 8. Newcastle University : https://www.ncl.ac.uk/tour/
 9. Northampton University : https://www.northampton.ac.uk/360-Tour/
 10. Oxford Brookes University : https://www.brookes.ac.uk/virtual-applicant-experience/
 11. Queen Mary University of London : https://www.qmul.ac.uk/virtualtours/
 12. Regent’s University London : https://www.youtube.com/user/RegentsCollege
 13. University of Southamton : http://virtualopenday.southampton.ac.uk/
 14. Solent University Southampton : https://www.solent.ac.uk/virtual-tour
 15. University of Sunderland : http://contentfac.com/
 16. University of Westminster : https://yourvirtualopenday.westminster.ac.uk/

Apliko tani me Integral!

☎️ +355694040901

 

Etiketa:

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message