Studime Master në Danimarkë!

09.05.2022

University of Southern Denmark


The University of Southern Denmark ka më shumë se 27,000 studentë dhe më shumë se 3,200 punonjës. Universiteti ofron mësimdhënie dhe kërkime në 6 kampuse të vendosura në Funen, në jug të Jutland, në perëndim të Zealand dhe në kryeqytet – në Odense, Kolding, Esbjerg, Sønderborg, Slagelse dhe Kopenhagë.

The University of Southern Denmark ka krijuar një institucion kërkimi dhe arsimi të lartë që ofron mundësi arsimore të klasit të parë dhe është një partner bashkëpunimi për bizneset dhe organizatat publike dhe private për ofrimin e fuqisë punëtore të kualifikuar.

Kampuset

Kërkimi, mësimdhënia, komunikimi dhe transferimi i njohurive në University of Southern Denmark janë grupuar në pesë fakultete akademike:

 • The Faculty of Humanities
 • The Faculty of Science
 • The Faculty of Business and Social Sciences
 • The Faculty of Health Sciences
 • The Faculty of Engineering

Programet në SUD

 • Electronics
 •  Mechanical Engineering
 •  Mechatronics
 •  Electronics Engineering
 •  Mechatronics Engineering
 •  Engineering, Innovation and Business
 •  Mechanical Engineering
 •  Product Development and Innovation Engineering
 • Chemical Engineering and Biotechnology
 • Mechatronics
 • Engineering, Innovation and Business
 • Product Development and Innovation
 • Environmental Engineering
 • Operations Management
 • Physics and Technology
 • Robot Systems (Advanced Robotics/Drone Technology)
 • Software Engineering

Rritja e cilësisë

Qëllimi i përgjithshëm i sistemit të përmirësimit të cilësisë së University of Southern Denmark është të lehtësojë dhe mbështesë përmirësimet e vazhdueshme të arsimit tonë siç thuhet në vizionin e universitetit:

“Studentët tanë zhvillojnë kompetenca akademike dhe aftësi personale në një mjedis mësimor frymëzues dhe inovativ. Mësimdhënia është e cilësisë më të lartë si nga niveli akademik ashtu edhe nga metodat pedagogjike. Programet tona të diplomës rishikohen dhe përmirësohen në mënyrë të vazhdueshme për të pasqyruar kërkesat kombëtare dhe globale. .”

Aktivitetet e përmirësimit të cilësisë mbështeten nga një gamë e gjerë detyrash secila duke u fokusuar në zbulimin e tendencave dhe treguesve të zhvillimit dhe duke mbështetur organizatën me dokumentacion të përditësuar, deklarata statistikore dhe akreditim të programeve. Detyra që janë të koordinuara nga qendra, por që kryhen për dhe në përpjekje të përbashkëta me fakultetet, departamentet dhe njësitë e tjera universitare.

Etiketa:
universitete

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message