Perfaqesuese e CATS Colleges, Meghan Wright ne zyren e Integralit!

10.08.2017

Takohuni mer perfaqesuesin e CATS Colleges


Ju njoftojme, se diten e Hene (28.04.2014) ne zyren e Integralit do te jete e pranishme perfaqesuese e CATS Colleges, Meghan Wright!

Te gjithe te interesuarit per mundesite qe ofron Cambridge Education Group ne SHBA, Hollande dhe Angli: programet pergatitore per universitet, programet e shkollave te mesme si A-Level, IB dhe high school diploma, jane te mirepritur te na kontakojne per te lene nje konsulence personale:
+355 66 40 40 501 ose +355 422 52 065.

 

Etiketa:
kolegje elitare

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message