Lajm i shkëlqyeshëm për studentët ndërkombëtarë ne UK

04.06.2024

Graduate Route rikonfirmohet nga qeveria e UK


Duke u bërë thirrje të gjithë studentëve ndërkombëtarë aktualë dhe të ardhshëm në UK- gëzohuni! Graduate Route është këtu për të qëndruar në formën e saj aktuale.


Më 23 maj, qeveria e Mbretërisë së Bashkuar njoftoi se do të pranonte rekomandimet e Komitetit Këshillimor të Migracionit, duke konfirmuar se Graduate Route do të mbetet e pandryshuar. Ky është një lajm fantastik, veçanërisht duke marrë parasysh rishikimin e fundit që mund të ketë shkaktuar disa shqetësime për ata që dëshirojnë të studiojnë në UK.


Graduate Route lejon studentët ndërkombëtarë që diplomohen nga një universitet në Mbretërinë e Bashkuar të qëndrojnë dhe të punojnë në UK deri në dy vjet (universitare dhe master) ose tre vjet (PhD). Kjo kohë e vlefshme ju lejon të fitoni përvojë pune, të ndërtoni karrierën tuaj dhe të eksploroni mundësitë në UK.


Mbretëria e Bashkuar mbetet një destinacion kryesor global për studime dhe Graduate Route është një arsye kryesore pse. Ofron fleksibilitet, pa kërkesë për pagë minimale dhe aftësi për të punuar në çdo sektor.

Nuk keni aplikuar ende në një universitet në Mbretërinë e Bashkuar? Mos u shqetësoni! Shumë kurse universitare dhe pasuniversitare janë ende të hapura për aplikime.
Na kontaktoni për të mësuar më shumë se cilat universitete në Mbretërinë e Bashkuar kanë ende kurse të hapura dhe pranojnë aplikime për vjeshtën e ardhshme 2024.

Për më shumë informacion 
☎️: +355 69 40 40 502
📧: m.matija@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message