Zvicër | Integral

Zvicër

25.11.2022

Swiss Language Club

Swiss Language Club është një kamp veror që ofron mësim te gjuhes frënge, angleze ose gjermane gjate paradites. Ai u jep të rinjve mundësinë të eksplorojnë interesat e tyre, të eksplorojne pasione të reja dhe të bëjnë miq të rinj në një nga vendet më të bukura në botë. Ky program dinamik veror kombinon, të[...] Read more
25.11.2022

The Classic

Mundësi të reja për të kombinuar edukimin me aventurën ju presin në programin veror Classic të Aiglon. The Classic ofron një kurs që do t'i lejojë fëmijës tuaj të zgjerojë aftësitë e tij gjuhësore, të përfshihet në një aktivitet në natyrë si rafting në lumë, aventura malore ose sporte, ose të studiojë një lëndë të[...] Read more
25.11.2022

The Eagle

Ata që ndjekin programin “The Eagle” po nisen në udhëtimet e tyre, të uritur për horizonte të reja dhe një pavarësi që do t'i ndihmojë t'i formojnë ata si të rinj. Çdo javë është krijuar për t'u dhënë atyre udhëzime të ekspertëve, duke i inkurajuar ata që të përfshihen me gjithë zemër me përvoja të[...] Read more
22.02.2022

Kampi veror Le Château des Enfants (CDE)

Le Chateau des Enfants është një kamp veror ndërkombëtar, i cili zhvillohet në vilën Belvedere të Tasis. Nxënësit deri në 6 vjeç përdorin gjithashtu godinën Focolare, e cila ndodhet 5 minuta më këmbë nga shkolla fillore. Të gjitha aktivitetet drejtohen nga profesionistë me përvojë dhe një edukator kujdeset për 3 fëmijë. Femijet eksplorojne, luajne dhe[...] Read more
22.02.2022

Kampi veror Institut Montana Zugerberg

Datat 16 Korrik – 29 Korrik 2023 Motoja e kesaj shkolle verore është Mësoni. Rrituni. Lëvizni.Takohuni.   Kjo është ajo që do të beni gjatë kohës që do te jeni pjese e ketij kampi. Klasat intensive në anglisht ose gjermanisht çdo mëngjes do të permiresojne shpejt aftësinë tuaj në një gjuhë të huaj. Pasditeve i kushtohen[...] Read more
22.02.2022

Shkolla verore ECOLE CHANTEMERLE

25 Qershor – 30 Korrik 2023 Një kamp për të mësuar, zbuluar dhe argëtuar E themeluar në vitin 1966, Chantemerle është një shkollë me konvikt e vendosur në pjesën franceze të Zvicrës (Blonay, Vaud). Me kalimin e viteve, Chantemerle ka fituar një reputacion ndërkombëtar për cilësinë e mësimdhënies dhe atmosferën e personalizuar familjare. Në ngrohtësinë[...] Read more
29.01.2018

Shkolla verore dhe akademike në Lugano

Programet ne Lugano u ofrojnë nxenesve  të moshës 11-18 vjeç programe emocionuese, dinamike që përfitojnë nga vendndodhja në zemër të Evropës. Nxënësit në çdo grupmoshë zgjedhin një lëndë të cilën do ta studiojnë për disa orë çdo ditë. Udhëtimet opsionale gjatë natës dhe klubet sportive mund t'i shtohen programit me një kosto shtesë. Sportet, muzika,[...] Read more
16.02.2021

Shkolla verore më e mirë e Hotelerisë në Zvicër

World of Hospitality u jep të rinjve mundësinë të eksplorojnë interesat e tyre, të eksplorojne pasione të reja dhe të bëjnë miq të rinj në një nga vendet më të bukura në botë. Programet  dinamike  marrin një qasje holistike, perzjejne mësimin angazhues dhe praktik me përvojat që rrisin besimin dhe krijojnë kujtime të qëndrueshme. Një[...] Read more
15.02.2021

Kamp veror ndërkombëtar në Lausanne

1 Korrik – 12 Gusht 2023 Mosha 10 – 17 vjec Lausanne është kryeqyteti i kantonit Vaud në pjesën frankofone të Zvicrës dhe është qyteti i dytë më i madh në brigjet e liqenit të Gjenevës liqeni më i madh i mbyllur në Evropë. Është një qytet me një të kaluar të pasur historike dhe[...] Read more