Call us
00355 422 52 065

Malte

23.08.2017

Sprachcaffe Malta

Mosha: 14-21 vjeç Akomodimi: familje pritëse/kampus Kurset: 20 ose 30 orë/javë Mbërritja/nisja: e dielë - e shtunë Periudha: 18 qershor - 26 gusht Grupet: 15 nxënës Kohëzgjatja: 2-9 javë Tarifa përfshin: Akomodim në familje pritëse ose kampus Tre vakte 20 ose 30 orë studimi të gjuhës angleze/ javë Testim, materiale studimi, çertifikatë në përfundim të[...] Read more
23.08.2017

Freestyle Malta

Mosha: 16-20 vjeç Akomodimi: hotel Studimi: 20 orë/ javë Mberritja/nisja: e shtunë - e shtunë; e dielë - e dielë Periudha: 17 qershor - 26 gusht Kohëzgjatja: 2-10 javë Grupi: 15 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në hotel Mëngjesi dhe një vakt 20 orë studimi në javë Testim, materiale studimore dhe çertifikatë në përfundim të kursit[...] Read more
23.08.2017

EC Malta

Mosha: mbi 18 vjeç Akomodimi: familje/hotel/rezidencë Ditët e udhëtimit: e shtunë - e shtunë ose e dielë - e dielë Grupet: 12 studentë Niveli minimal: IELTS - mesatar, TOEFL - mbi mesatar Tarifa përfshin: 20 ose 30 mësime Anglisht në javë. Testime, libra, çertifikatë Akses në Internet. Hyrje në klubin e plazhit të shkollës (vetëm gjatë[...] Read more