KAMPE VERORE NË MALTË

Mësoni anglisht në një pushim familjar në Mesdhe

Ishulli mesdhetar i Maltës është ndër vendet më tërheqëse për sport dhe pushime, kryesisht për shkak të ujërave të kristalta përreth dhe mikpritjes legjendare të vendasve, të cilët ndihmojnë çdo mysafir. për të shfrytëzuar sa më shumë nga pushimet e tyre. Është i vetmi vend në BE, përveç Irlandës, ku anglishtja është gjuha e dytë zyrtare dhe ende mund të gjenden gjurmë të ndikimit historik të kulturës angleze, italiane dhe arabe. Destinacioni është gjithashtu jashtëzakonisht popullor për pushime familjare.

GJUHËT QË MUND TË MËSONI

GJUHA E LËNDËS

Gjuha angleze

DESTINACIONET NË MALTA

DESTINACIONET

SAINT JULIAN'S
SAINT JULIAN'S
SAINT JULIAN'S
SLIEMA
SLIEMA
SLIEMA

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message