Tjetër lajm i mirë vjen nga Mbretëria e Bashkuar

01.02.2022

Tjetër lajm i mirë vjen nga Mbretëria e Bashkuar për studentët që dëshirojnë të ndjekin një shkollë të mesme ose një kamp veror në Angli, të cilin jemi të lumtur ta ndajmë me ju.


Situata prej pandemisë në Angli po i kthehet normalitetit!

Testimi i COVID-19 për studentët nën 18 moshën vjeç që mbërrijnë në Mbretërinë e Bashkuar nga data 11 shkurt nuk do të aplikohet më.

Kjo do të thotë për studentët nën 18 vjeç:

  • Nuk u nevojtet testim paraprak para nisjes për të hyrë në Angli
  • Nuk u nevojtet testim pas mbërritjes
  • Nuk u aplikohet karantinim/vetëizolim pas mbërritjes

Mbretëria e Bashkuar është vendosur gjithashtu të njohë certifikatat e vaksinave nga 16 vende të tjera, duke përfshirë Kinën, duke e çuar njohjen totale të vaksinave në më shumë se 180 vende.

Ky lajm është tepër pozitiv për të gjithë studentët të cilët interesohen për një kamp veror në Angli.

Për më shumë informacion rreth kampeve verore, regjistrohuni në linkun më poshtë:

Regjistroni fëmijën tuaj në një kamp veror!

☎️+355 69 80 40 601
📧anka@integral.al

Etiketa:

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message