Studioni në Gjermani në gjuhën angleze për vetëm 349 euro në muaj!

15.06.2022

Programe bachelor dhe master në Gjermani në gjuhën angleze për vetëm 349 euro në muaj.


Aplikoni deri më 23 qershor dhe përfitoni 50% ulje nga tarifa e shkollimit.

Jeni të interesuar për studime jashtë vendit në universitete të ndryshme në Europë që ofrojnë modele studimi të personalizuara? IU International University, universiteti më i larmishëm i Gjermanisë, ju ofron kushtet ideale për të realizuar qëllimet tuaja për të ndjekur studimet jashtë vendit. Dhe pikërisht ashtu siç e imagjinoni!

Të gjitha programet ju ofrojnë njohuri thelbësore teorike dhe fokus, mbi të gjitha, në studime të orientuara drejt praktikës, të krijuara për t’ju përgatitur më së miri për karrierën tuaj të ardhshme. Falë shumëllojshmërisë së madhe të lëndëve me zgjedhje, ju mund të specializoheni në fusha specifike që përputhen me qëllimet tuaja personale.

Zgjidhni nga shumëllojshmëria e 101 programeve të studimit Bachelor dhe 70 Master në gjuhën angleze në fushën e:

• Arkitekturë dhe ndërtim
• Biznesi dhe Menaxhimi
• Dizajni dhe Media
• Shëndetësia dhe Çështjet Sociale
• Burimet Njerëzore dhe Ligji
• IT dhe teknologji
• Marketingu dhe Komunikimi
• Pedagogji dhe Psikologji
• Menaxhimi i Turizmit dhe Mikpritja
• MBA

IU International University me pak fjalë:

• Opsionet e diplomës së dyfishtë me Universitetin e Londrës South Bank për të rritur perspektivat e karrierës ndërkombëtare me një diplomë shtesë në Mbretërinë e Bashkuar
• Akredituar dhe certifikuar me vulë miratimi nga Këshilli Gjerman i Akreditimit
• Diplomë e njohur globalisht, e çertifikuar nga FIBAA dhe EQAR
• Mënyrat fleksibël të studimit duke përfshirë një mundësi unike fleksibël për studentët: modeli i kombinuar i studimit “Online/Në kampus”.
• Profesorët me të paktën 5 vjet përvojë në industri do t’ju ndihmojnë të zhvilloni aftësi praktike dhe përkatëse
• Vlerësimi me 5 yje për Mësimin Online
• Universiteti i parë gjerman që ka arritur 99 nga 100 pikë në Raportin QS Stars dhe është renditur kaq shumë
• 94% e të diplomuarve të IU-së gjejnë punë brenda tre muajve të parë të diplomimit
• 96% e kënaqësisë së studentëve dhe shkalla e rekomandimit
• Katër marrje në vit: janar, prill, korrik dhe tetor
• Bursa deri në 80% për studime online

Kontaktoni me Integral dhe na lejoni t’ju ndihmojmë në çdo hap të të gjithë procesit të aplikimit:

Për më shumë informacion:

Rezervoni konsulencën tuaj!

☎️+355 69 40 40 901
📧xhensila@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message