Përse duhet të studioni në Mbretërinë e Bashkuar?

14.11.2022

Dëshironi të ndiqni studimet jashtë vendit, por jeni të pavendosur se ku? Universitete në Angli – Zgjedhja e duhur!


Mbretëria e Bashkuar mbetet gjithmonë një nga vendet më të lakmuara nga studentët te cilët kërkojne të ndjekin studimet e larta Bachelor ose Master jashtë vendit. Aty ndodhen disa nga universitetet më të mira të botës, të cilët njihen për cilësine dhe profesionalizmin e pasdiskutueshëm. Sistemi i mirë-strukturuar i përkrah shumë studentet duke i lejuar ata të studiojnë dhe të punojnë në të njëjten kohë. Shumë prej universiteteve ofrojnë dhe bursa për studime, të cilat janë një plus i madh për studentët nderkombetarë.

Arsyet përse duhet të zgjidhni Mbretërinë e Bashkuar për të vazhduar studimet tuaja universitare janë te shumta. Ndër më kryesoret mund të përmendim:

  • Studimi në një ambjent multikulturor, metudentë nga e gjithë bota, ju jep mundësine të njiheni me kultura të ndryshme dhe të larmishme, gjë e cila do të ju bëje më të hapur ndaj botës dhe gjërave të reja, do ju rrisë kreativitetin dhe vetëbesimin.
  • Ju jepet mundësia për tu mesuar nga lektorët dhe akademikët më të kualifikuar dhe më të mirë të botës.
  • Do të pajiseni me diploma që vlerësohen në rang nderkombëtar dhe që kanë një prestigj të padiskutueshëm në tregun e punës, duke lehtësuar në këtë mënyrë dhe udhëtimin tuaj pasuniversitar. Të diplomuarit në Mbretërinë e Bashkuar fitojnë më shumë se kolegët e tyre në shumicën e vendeve të botës.
  • Do të gjeni një përkrahje ekonomike me anë të bursave që ofrohen, si për Bachelor ashtu edhe ato për Master.
  • Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përfeksionuar anglishten tuaj dhë të zgjeroni njohuritë tuaja.

U bindët që Mbretëria e Bashkuar ju ofron një rrugëtim universitar me mundësi të shumta zhvillimi? Tani ju mbetet vetëm të aplikoni me Integral i cili do të ua bëjë procesin e aplikimit më të thjeshtë. Integral ju vjen në ndihmë me eksperiencen shumëvjecare në tregun e konsulencës edukative për universitete jashtë vendit.

Merrni pjesë në panairin virtual – “Study in UK”, 24 Nëntor, ora 14:00 – 17:00

  • Takime me përfaqësuesit e institucioneve arsimore më të mira Britanike
  • Mbi 50.000 programe studimi
  • Mbi 1.000 bursa të ofruara

Ne kemi numrin më të lartë të studentëve të pranuar në institucionet arsimore në UK

Eventi virtual “Study in UK”

REGJISTROHUNI KËTU

Etiketa:

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message