Gjithçka rreth studimeve në Gjermani!

17.04.2022

A janë studimet në Gjermani zgjedhja e duhur për ju?


Webinar falas: Gjithçka rreth studimeve në Gjermani – Mësoni gjermanisht në ishullin e bukur të Konstancës

Gjermania! Një ndër destinacionet më të kërkuara për studime jashtë vendit nga studentët tanë, ja pse:

  • Numër i madh universitetesh prestigjioze
  • Përzgjedhje e pasur e programeve të studimit
  • Mundësi të shumta për bursa akademike

A janë studimet në Gjermani zgjedhja e duhur për ju? Për t’ju ndihmuar t’i përgjigjeni kësaj pyetjeje, në bashkëpunim me Shkollën e Gjuhëve të Huaja Dialoge, sjellim një kamp veror në gjuhën gjermane. Kështu do të keni mundësinë të përjetoni atmosferën e vërtetë Gjermane.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth studimeve në Gjermani dhe kampit veror në Dialoge, ju ftojmë të mos humbisni webinarin ku do të mësoni më shumë se:

  • Cilat janë përfitimet e mësimit të gjermanishtes në mjedisin lokal, nga mësues vendas?
  • Pse liqeni i Konstancës është vendi i përsosur për një kamp veror?
  • Si përgatitet një aplikim i përsosur dhe i suksesshëm për Universitetet Gjermane?

WEBINAR FALAS 21 Prill

Ora: 15:00 – 16:00

Ky webinar është për këdo që dëshiron të ndjekë studimet në Gjermani.

Integral është këtu për ta bërë më të lehtë rrugën tuaj akademike:

  • Vlerëson certifikatat e shkollës
  • Ju ndihmon të gjeni kolegjin ose universitetin e duhur për t’iu përshtatur nevojave tuaja
  • Ju dihmon në përgatitjen e dokumenteve të duhura të aplikimit

Një kurs intensiv i gjuhës do t’ju përgatisi, në aspektin gjuhësor dhe kulturor, për t’u regjistruar në fakultetin e dëshiruar. Mos e humbisni webinarin!

 

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message