Filluan rregjistrimet per fillimin e vitit shkollor ne BRITANIKA

10.08.2017

Kurse ne gjuhe te huaj


Filluan rregjistrimet per fillimin e vitit shkollor ne BRITANIKA!!!

 

Viti i ri fillon dhe me cmime me OFERTA !!!

Per femije cmimet fillojne nga 13 000 lek per nivel deri ne 16 000 lek per nivelin me te larte;
Per te rritur cmimet fillojne nga 14 000 lek deri ne 18 000 lek per nivel;

Gjithashtu ofrohen edhe kurse TOEFL, IELTS, TOEIC, Matura Exam etc

Etiketa:
integral

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message