Dite takimesh me perfaqesuesin e EU Business School

10.08.2017

Shkolla biznesi ne Europe - Integral Albania


Tirane me date 10 Tetor 2016

Takim i hapur me perfaqesuesin e EU Business School. Te Henen me date 10 Tetor ne zyren e Integralit do te jete i pranishem Z. Pau Valverdu, Menaxheri Rajonal per Shqiperine. Takimi do te zhvillohet nga ora 14:00-18:00. Ju ftojme te merrni pjese ne prezantimin e programeve qe ofrohen dhe mundesive per te aplikuar dirket si dhe mundesia per te dhene testimin e njohurive te gjuhes angleze ne mungese te IELTS ose TOEFL.

 

 

EU Business School eshte vend ideal studimi, per te cilin ata krenohen me:

  • Persosmeri. E njohur per persosmeri dhe e renditur e 35-ta nder shkollat e biznesit ne Europe.
  • Akreditimi dhe partneret. E akredituar nga disa organizata nderkombetare akreditimi.
  • Nderkombetar. Nje mjedis shume gjuhesh dhe nderkombetar arsimor qe i ndihmon studentet te komunikojne me njerez me kombesi te ndryshme.
  • Klasa te vogla dhe vleresime ne menyre te rregullt. Ata llogarisim nje raport 1:9 mesues-studente.
  • Menyra me efektive per mesimin e aplikimit te teorise se biznesit. Qasja pragmatike e te mesuarit eksperimental ne fushen e biznesit perfshin metoden dinamike; studim – rasti.
  • Mundesi transferimi. Mundesi transferimi brenda per brenda partneritetit EU Business School i mundeson studenteve lehtesisht transferimin ne shtetet dhe kampuset tona ne Gjeneve dhe Montre, Barcelone dhe Mynih.
  • Staf i kualifikuar mesimdhenieje. Te gjitha kurset jepen nga nje staf i kualifikuar me nje pervoje te pasur praktikash ne fushat e tyre.
  • Programet mesimore ne EU Business School zhvillohet ne Anglisht. I gjithe mesimi ne EU Business School eshte i zhvilluar ne Anglisht sepse te gjithe studentet te cilet studiojne ketu jane anglishtfoles.
  • Fakte te shkelqyera punesimi. EU Business School zhvillon personalitete te forta biznesi duke inkurajuar studentet per te zhvhilluar ide te reja biznesi.

Regjistrohuni ketu:

https://confirmsubscription.com/h/j/4F38623391516023

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message