STUDIO NË ANGLI - Eventi Virtual

Gjithçka rreth studimit në UK - studime Bachelor dhe Master, aplikime, bursa

maj 16 enj
16.05.2024
14:00 - 17:00 orë
Online

Jeni të interesuar për trajnim cilësor dhe standarde të larta karakteristike për sistemin arsimor britanik? Ju ndoshta e dini se disa nga universitetet më të mira në botë ndodhen në Angli, duke tërhequr mijëra studentë ndërkombëtarë me programet e tyre të shkëlqyera, mësimdhënie inovative dhe mundësi emocionuese karriere.

 

Bëhuni pjesë e eventit virtual dhe mësoni të gjitha të rejat rreth arsimit të lartë në UK - programet më të kërkuara të studimit, universitetet TOP në Mbretërinë e Bashkuar, kërkesat aktuale për aplikim dhe regjistrim, tarifat dhe bursat speciale për të mbështetur studentët ndërkombëtarë!

 

• Sa kushton studimi në UK?
• A ka bursa?
• Cilat janë kërkesat për të studiuar në UK?
• Cili është vendi më i mirë për të studiuar në UK?

ORARI I WEBINAR-IT

14:00  - 15:00 CET - "University of Hull: Your Gateway to a Vibrant Future" - Georgia Howarth 

Why the University of Hull should be your top choice! Learn about the academic strengths, outstanding facilities, and supportive environment. Explore the wide range of undergraduate and postgraduate courses, as well life beyond the classroom: Immerse yourself in the dynamic city of Hull and experience our exciting student life.

15:00  - 16:00 CET - "Beyond the Brochure: The Insider's Guide to University of South Wales - Introduction to studying at the University of South Wales" - Sally Fairburn

Information on scholarships, fees, accommodation, courses, placements, campuses, industry links, professional accreditations and life in Wales as an international student.

16:00 – 16:30 CET -  "From Dream to Degree: Winning expert tips for Scholarship Application at UK universities" , Nikola Traživuk, IntegralEdu

Learn everything you need to apply: deadlines, documents, extracurriculars & scholarships (including top providers with the biggest awards!).

16:30 – 17:00 CET - "Mastering Your Future: A Deep Dive into the Transformative Power of a UK Master's Degree", Nikola Traživuk , IntegralEdu

This presentation highlights the advantages of a UK master's degree, recognized worldwide. We'll cover everything you need to know: how to apply, find funding, secure visas, find housing, and explore top universities. Invest in your future - attend and learn more!

REGJISTROHUNI KËTU PER TE MARRE PJESE NE EVENT

Zbulo më shumë

Hull University

Universiteti i Hull është një universitet kërkimor publik në Kingston upon Hull, një qytet në East Riding të Yorkshire, Angli. Hull University u themelua në 1927 si University College Hull. Kampusi kryesor universitar ndodhet në Hull dhe është shtëpia e Shkollës Mjekësore të Hull York-ut, një nismë e përbashkët me Universitetin e York-ut. 

 • Business Management
 •  Logistics and Supply Chain Management
 • Artificial Intelligence and Data Science
 • Law
 • TESOL
 • Marine Biology
 • Politics & International Relations

Angazhimi i tyre ndaj UN’s Sustainable Development Goals ka frymëzuar portofolin e tyre të Fairer Future Global Scholarships, të cilat u ofrojnë studentëve të shquar universitar mundësinë për të studiuar një diplomë që ndryshon botën me një zbritje prej 50% të tarifës së shkollimit. Kjo bursë është e disponueshme për çdo kurs universitar në Universitetin e Hull-it dhe është një zbritje e tarifës së shkollimit 50% për të gjitha 3 vitet e studimit universitar.

University of South Wales

University of South Wales është një universitet publik në Uells, me kampuse në Cardiff, Newport dhe Pontypridd. Ai u formua më 11 prill 2013 nga bashkimi i Universitetit të Glamorgan dhe Universitetit të Uellsit, Newport. Universiteti është universiteti i dytë më i madh në Uells për sa i përket numrit të studentëve dhe ofron rreth 500 kurse universitare dhe pasuniversitare. Universiteti ka tre fakultete kryesore në të gjithë kampuset e tij në Uellsin e Jugut.

Creative Industries:

 • Film
 • Fashion Design
 • Fashion Promotion
 • Computer Games Design
 • Animation
 •  Music Business

KUSHTET E ARSIMIT NE UK

Prestigji, tradita, mundësia janë tre avantazhet kryesore të arsimit në Angli, i cili tërheq mbi 485,000 studentë ndërkombëtarë që studiojnë në më shumë se 150 universitete dhe 50,000 programe. Vendi është shtëpia e disa prej institucioneve arsimore më të famshme në botë - Universiteti i Oksfordit, Universiteti i Kembrixhit, UCL, King's College në Londër.

 

Nëse dëshira juaj për një karrierë do t'ju çojë në një nga qendrat kërkimore elitare në ishull ose do të kërkoni perspektivën tuaj të biznesit në vend, një qendër industriale globale me kompani të tilla si AstraZeneca, Unilever, Barclais, British Petroleum, Burberry, Vodafone, një diplomë prestigjioze nga një universitet britanik, është hapi i parë në një karrierë të suksesshme në nivel botëror.

 

Zbuloni gjithçka të rëndësishme për kushtet dhe afatet e reja për aplikim dhe pranim në universitetet britanike.

A E DINI SE…..?

Studentët Shqiptarë mund të aplikojnë për vizë britanike pas studimeve në Britaninë e Madhe


Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar ka konfirmuar se studentët ndërkombëtarë do të jenë në gjendje të aplikojnë për një vizë pune pas studimeve përmes rrugës së diplomës, duke filluar nga 1 korriku 2021.

 

Kjo do të thotë se të gjithë studentët ndërkombëtarë që diplomohen ose përfundojnë një diplomë nga një universitet i njohur në Mbretërinë e Bashkuar së shpejti do të jenë të drejtën për të qëndruar në vend për të punuar deri në dy vjet. Studentët e doktoraturës do të jenë në gjendje të qëndrojnë në UK deri në tre vjet.

 

Viza Graduate route ofron një mundësi për të gjithë studentët ndërkombëtarë që kanë marrë një diplomë për të qëndruar në UK dhe për të punuar (ose për të kërkuar punë) për një periudhë dyvjeçare (për studentët që kanë përfunduar studimet universitare ose master ose 3 vjet). për studentët e doktoraturës.

REZERVONI VENDIN TEND KETU

Zbulo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message