Kampet verore në anglisht në Mbretërinë e Bashkuar

Zbritje ekskluzive në kampet verore të gjuhës angleze për rezervime deri më 15 maj

maj 7-15 mar-mër
7.05 - 15.05.2024
10:00 - 17:00 orë
Online

Mësoni anglisht dhe eksploroni UK me çmime promocionale. Ju presin aventura emocionuese dhe një anglishte e përmirësuar!


Këtë verë, nisni një udhëtim të paharrueshëm në Mbretërinë e Bashkuar, ku do të zhvilloni aftësitë tuaja në gjuhën angleze dhe do të zbuloni hijeshitë e Mbretërinë e Bashkuar! Ne ofrojmë zbritje të pabesueshme në kampet tona verore angleze, duke ju dhënë mundësinë të:

 • Mësoni nga mësues të kualifikuar: Përvetësoni gjuhën angleze përmes mësimeve interaktive të udhëhequra nga edukatorë me përvojë.
 • Bëni miq të përjetshëm: Lidhuni me studentë nga e gjithë bota dhe krijoni kujtime që do të zgjasin një jetë.
 • Eksploroni pamjet: Përjetoni kulturën britanike me ekskursione emocionuese në vendet historike dhe atraksionet e famshme.
 • Përjetoni aktivitete emocionuese: nga sportet aventureske deri te punëtoritë krijuese, kampet tona ofrojnë një sërë aktivitetesh argëtuese që i përshtaten interesave tuaja.

 

Ofertë e kufizuar! Kurseni deri në 20% në aventurën tuaj verore!

 

Mos e humbisni këtë mundësi të mrekullueshme për të mësuar, eksploruar dhe krijuar kujtime të paharrueshme në UK. Rezervoni vendin tuaj në kampin tonë veror të gjuhës angleze dhe përfitoni nga çmimet tona speciale promocionale të vlefshme për rezervime nga data 6 deri më 15 maj.

REZERVO NJË KONSULENCË

REGJISTROHUNI

20% ZBRITJE NË KAMPET E PËRZGJEDHUR VERORE TË GJUHËS NË UK

Specialized English language courses, Cambridge College
Specialized English language courses, Cambridge College

Mosha: 15 - 17 vjeç

Shkolla Verore e Cambridge College, e organizuar nga Sancton Wood School, u jep studentëve mundësinë për të jetuar dhe studiuar në qytetin e njohur universitar të Cambridge. Programet ofrojnë përvoja të jashtëzakonshme parauniversitare dhe janë ideale për studentët ambiciozë që kërkojnë të kombinojnë studimet specifike të lëndëve me përvojat profesionale të botës reale; zhvillimi i aftësive që do të përfitojnë nga arsimi i lartë dhe do të japin njohuri të paçmueshme për perspektivat e karrierës në të ardhmen.

 

Kurse të specializuara të gjuhës angleze, Cambridge College (15 - 17 vjeç)

 

Kurse:

 • Architecture
 • Art and Design
 • Psychology
 • Medicine
 • Business
 • Engineering
 • Natural Sciences

 

*20% zbritje për rezervime deri më 15 maj

Lexo me shume
Specialized English language courses, Canford School
Specialized English language courses, Canford School

Mosha: 11 - 15 vjeç

Shkolla Verore Canford është ideale për studentët e moshës 11-15 vjeç që kërkojnë të zhyten në programe emocionuese me shumë aktivitete dhe lëndë akademike në një shkollë të vlerësuar me çmime.

 

Kurse të specializuara të gjuhës angleze, Canford School (11-15 vjeç)

 

Kurse:

 • Art and Design
 • Introduction to leadership
 • Introduction to International Relations
 • Introduction to STEM
 • General English

 

*20% zbritje për rezervime deri më 15 maj

Lexo me shume
International Summer Camp at Lancing College
International Summer Camp at Lancing College

Mosha: 12-17 vjeç

Ky kamp veror jashtë vendit i ofron fëmijës tuaj përvojën e kulturës britanike dhe mundësinë për të përmirësuar nivelin e tij të gjuhës angleze në mënyrën më argëtuese.

 

Kurse:

English Plus (12-17 god.)

 

*10% zbritje për rezervime deri më 15 maj për të gjitha kurset duke filluar nga data 21 korrik e në vazhdim

Lexo me shume
International summer camp at Dicker School
International summer camp at Dicker School

Mosha: 12-17 vjeç

Ky kamp veror jashtë vendit i ofron fëmijës tuaj përvojën e kulturës britanike dhe mundësinë për të përmirësuar nivelin e tij të gjuhës angleze në mënyrën më argëtuese.

 

Kurse:

 • English Plus (12-17 vjeç)
 • Kodimi dhe robotika (12-17 vjeç)
 • Pro Dance (12-17 vjeç)
 • LaLiga Football Camp UK (11-17 vjeç)

 

*10% zbritje për rezervime deri më 15 maj për të gjitha kurset duke filluar nga data 21 korrik e në vazhdim

Lexo me shume
International camp for children in Eastbourne, UK
International camp for children in Eastbourne, UK

Mosha: 6-11 vjeç

Kampi i krijuar posaçërisht për eksploruesit e vegjël të moshës 6 deri në 11 vjeç, ku ata mund të zbulojnë botën, të mësojnë përmes lojës dhe shoqërimit dhe të bëjnë miq të rinj.

 

 • Eksplorues të vegjël (6-11 vjeç)

Fëmijët më të vegjël mësojnë më mirë nëpërmjet veprimit të drejtpërdrejtë dhe përvojës. Ky kurs ofron një mjedis argëtues, të sigurt dhe të strukturuar për nxënësit e rinj që të lidhen me botën e gjerë përmes një programi të larmishëm, krijues dhe tërheqës mësimesh dhe aktivitetesh.


*10% zbritje për rezervime deri më 15 maj për të gjitha kurset duke filluar nga data 21 korrik e në vazhdim

Lexo me shume
Kampi Veror Ndërkombëtar në Windlesham College
Kampi Veror Ndërkombëtar në Windlesham College

Mosha: 8-14 vjeç

Duke zgjedhur dy programe fantastike, studentët do të përmirësojnë aftësitë e tyre të komunikimit në anglisht përmes përvojës së të mësuarit për natyrën dhe natyrën në programin Aventurierët në anglisht, ose përmes pjesëmarrjes në programin e zhvillimit të aftësive të shekullit të 21-të si ndikues të rinj.

 

Kurset:

 • Adventures in English (8-14 years)
 • Young influencers (11-14 years)

*10% zbritje për rezervime deri më 15 maj për të gjitha kurset duke filluar nga data 21 korrik e në vazhdim

Lexo me shume
International summer camp for teenagers in Brighton
International summer camp for teenagers in Brighton

Mosha: 13 - 20 vjeç

Përveç një kursi intensiv akademik në gjuhën angleze, ky kamp u ofron studentëve të moshës 16 deri në 20 vjeç mundësinë për të thelluar konceptet kryesore specifike për fushën e tyre të interesit (Ligji, Biznes dhe Ekonomi, Shkencë, etj.).

 

Kurse:

 • English for the future (13-17 years)
 • Path to higher education (16-20 vjet)

 

*10% zbritje për rezervime deri më 15 maj për të gjitha kurset duke filluar nga data 21 korrik e në vazhdim

Lexo me shume
Advanced University Preparation Programme
Advanced University Preparation Programme

Mosha: 16 - 18 vjeç

Mësimdhënie akademike për studentë ambiciozë që duan të studiojnë në universitetet më të mira. Studentët zgjedhin dy lëndë për një periudhë 2-javore, të cilat mësohen në nivelin e vitit të parë të studimeve universitare.

 

Kurse të disponueshme: Studime për Biznes dhe Menaxhment, Financë dhe Ekonomi Globale, Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Qeverisje Globale, Para-Ligji, PPE (Filozofi, Politikë dhe Ekonomi), Shkenca Kompjuterike dhe Teknologji e Informacionit, Matematikë, Para-mjekësi, Fizikë, Psikologji, Histori e risi dhe mendim origjinal.

 

 • Për fëmijët e moshës 16-18 vjeç. dhe niveli i gjuhës C1
   

Vendndodhja: Oxford International College, Oxford

Lexo me shume
English Foundation in Brighton
English Foundation in Brighton

Mosha: 10-13, 13-16 vjeç

Për ata që janë në fillim të studimeve, ky asortiment i kurseve të gjuhës angleze ofron mësimdhënie të specializuar të përshtatur veçanërisht me mjedisin e shkollës verore.


Kurse në dispozicion:

 • Bucksmore English  (10-13, 13-16 god.)
 • English plus Science and Technology (10-13, 13-16 god.)
 • Intensive English (13-16, 16-18 god.)
 • IELTS Preparation (16-18 god.)

 
Vendndodhja: Oxford International College Brighton

Lexo me shume
Young Professionals
Young Professionals

Mosha: 13 - 17 vjeç

Këto programe janë për studentë ambiciozë që duan të zhvillojnë aftësi të rëndësishme drejtuese dhe profesionale në një mjedis frymëzues.

 

Kurse në dispozicion:

 • The Young Performer (13-16 god.)
 • Aspiring AI and Computer Scientist (13-17 god.)
 • Aspiring Visual and Graphic Artist (13-17 god.)
 • Aspiring Business Entrepreneur (13-17 god.)
 • Aspiring Engineer (13-17 god.)
 • Aspiring Architect (13-17 god.)
 • Aspiring Medic (13-17 god.)

 

Vendndodhja: Shkolla d'Overbroeck

Lexo me shume

REZERVO NJË KONSULENCËRezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message