France

29.01.2018

Lyon, Qyteti i dritave

Mosha: 16+ Akomodimi: familje pritëse/apartament Studimi: 20, 25 ose 30 orë/javë Mbërritja/ Nisja: e diel – e shtunë Periudha: gjatë gjithë vitit Kohëzgjatja: minimumi 2 javë Grupеt: 12 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në familje ose apartament Mëngjesi (për akomodimin në familje) 20, 25 ose 30 orë të gjuhës frënge në javë Test për përcaktimin e[...] Read more
29.01.2018

Saint Nicolas, Paris

Mosha: 13 -17 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: 20 ose 25 orë /javë Mbërritja/ Nisja: e diel – e shtunë Periudha: 23 qershor – 10 gusht Kohëzgjatja: 2 - 7 javë Niveli: А1 – В2 Grupеt: maksimumi 14 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në kampus Të treja vaktet (dreka e ngrohtë) 20 ose 25 orë frëngjisht në[...] Read more
23.08.2017

Cannes - Diell, palma dhe det i kaltër

Mosha: 13 – 17 vjeç Akomodimi: familje / kampus Studimi: 20 ose 26 orë / javë Mbërritja / Nisja: e diel – e shtunë Periudha: 1 korrik – 18 gusht Kohëzgjatja: 2 – 7 javë Grupet: 15 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në kampus ose familje Tre vakte (drekë e ngrohtë) 20 ose 26 orë të[...] Read more
23.08.2017

Ecole des Roches

Mosha: 8-18 vjeç Studimi: 25 orë studimi të gjuhës franceze në javë Akomodimi: kampus Mbërritja/Nisja: e diel - e premte Periudha: 17 qershor - 24 Gusht Grupet: maksimumi 15 nxënësProgrami përfshin: Akomodim në kampus Tre vakte 25 orë të gjuhës franceze në javë, Testim për përcaktimin e nivelit të njohurive, materialet studimore, çertifikatë vlerësimi 2[...] Read more
23.08.2017

Valbonne, afër Nisës

Mosha: 10-14 vjeç dhe 15-19 vjeç Akomodimi: kampus Studim: 32 orë/javë Mbërritja / Nisja: e diel - e shtunë Periudha: 8-28 Korrik Kohëzgjatja: 2 ose 3 javë Grupet: 7-10 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në kampus Tre vakte 32 orë/javë Testim për përcaktimin e nivelit të njohurive, materiale studimore dhe çertifikatë vlerësimi në përfundim të kursit[...] Read more
23.08.2017

Coasta de Azur, Nice

Mosha: 8 – 12; 12-17 vjeç Akomodimi: kampus/familje pritëse Studimi: 20 ose 26 orë/javë Mbërritja/ Nisja: e dielë - e shtunë Periudha: 17 mars - 26 tetor (familje pritëse) / 23 qershor- 17 gusht (rezidencë) Grupet: maksimumi 15 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në familje pritëse ose kampus Tre vakte 20 ose 26 orë studimi të[...] Read more