Call us
00355 422 52 065

Britani e Madhe

23.08.2017

Corpus Christi College, Cambridge University

Mosha: 16-18 vjeç, Studimi: 26 orë / javë Akomodimi: Kampus Mbërritja/ Nisja: e martë – e martë Periudha: 3 - 31 korrik Kohëzgjatja: 2 - 4 javë Niveli minimal: Upper-intermediate Grupet: maksimumi 11 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në kampus Tre vakte (dreka me vete në ditët e ekskursioneve) 26 orë mësimi në javë Materiale studimi,[...] Read more
23.08.2017

Lancing

Mosha: 13 – 18 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: 30 orë / javë Mbërritja/ Nisja: e diel – e shtunë Periudha: 1 korrik – 18 gusht Kohëzgjatja: 2 – 7 javë Grupet: maksimumi 14 nxënës Niveli minimal: Përgatitje për FCE - B2; Përgatitje për CAE - C1 Tarifa përfshin: Akomodim në kampus Të treja vaktet (dreka[...] Read more
23.08.2017

Millfield School

Mosha: 12-17 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: 20 ose 30 orë / javë Mbërritja/ Nisja: e diel- e diel Periudha: 8 korrik - 19 gusht Kohëzgjatja: 2-6 javë Grupet: maksimumi 12 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në kampus Përfshihen të trija vaktet ( dreka e ngrohtë) 20 ose 30 orë në javë dhe aktivitete sportive në varësi[...] Read more
23.08.2017

CATS College Canterbury

  Mosha: 14-16 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: 40 orë/javë Mbërritja/nisja: e dielë - e shtunë Periudha: në varësi të kursit Kohëzgjatja: 2 ose 3 javë në varësi të kursit Grupi: 12-15 nxënës Niveli minimal i gjuhës: mesatar Tarifa përfshin Akomodim ne kampus Tre vakte Kursin Materiale studimi, çertifikatë në përfundim të kursit 2 ekskursione një[...] Read more
23.08.2017

University of Sussex Brighton

Mosha: 15-20 vjeç Akomodim: kampus Kursi: 33 orë/javë Mbërritja/nisja: e dielë - e shtunë Periudha: 2 korrik - 19 gusht Kohëzgjatja: 2-7 javë Grupi: maksimumi 14 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim Tre vaktet Test, materiale studimore dhe çertifikatë në përfundim të kursit 33 orë/javë 2 ekskursione në javë Program argëtimi gjatë mbrëmjeve Akses në internet Shërbim lavanterie një herë në javë Sigurim mjekësor[...] Read more
23.08.2017

Wycliffe College

Mosha: 8-11 / 12-17 / 18+ Akomodimi: kampus Studimi: 20 ose 30 orë/javë Mbërritja/Nisja: E Mërkurë - e Mërkurë Periudha: 5 Korrik - 9 Gusht Kohëzgjatja: 2 - 5 javë Grupet: maksimumi 15 nxënës Tarifa perfshin: Akomodim në kampus Tre vaktet 20 ose 30 orë studimi të gjuhës angleze në javë Test, materiale studimi, çertifikatë Akses në internet Shërbim lavanderie një herë[...] Read more
23.08.2017

Plumpton College

Mosha: 10-16 vjeç Akomodimi: rezidencë Studimi: 24, 26 ose 30 orë/javë Mbërritja/nisja: e martë - e martë Periudha: 27 qershor - 15 gusht Kohëzgjatja: 2 - 6 javë Grupet: maksimumi 11 nxënës Tarifa përfshin: Akomodimi në rezidencë Tre vaktet Testim, materialet studimore dhe çertifikatë në përfundim të kursit 24, 26 ose 30 orë mësimi në javë[...] Read more
23.08.2017

Stafford House, London

Mosha: 16+ vjeç Akomodimi: kampus/familje pritëse Kurset: 20, 25, 30 orë / javë Mbërritja/Nisja: e dielë - e shtunë Periudha: gjatë gjithë vitit Grupet: maksimumi 14 nxënës Minimumi i nivelit për kursin IELTS: mesatar Tarifa përfshin: Kursi në funksion të programit të zgjedhur Akomodim në kampus ose familje pritëse Mëngjesi dhe darka kur akomodimi është në familje pritëse pa ushqimin për rezidentët 18+,[...] Read more
23.08.2017

d'Overbroeck's College

Mosha: 14-17 vjeç Akomodim: kampus Studimi: 26 orë/javë Mbërritja/Nisja: e mërkurë - e mërkurë Periudha: 4 korrik - 1 gusht Niveli minimal i gjuhës angleze: B1 Kohëzgjatja: 2-4 javë Grupet: 11 nxënës   Tarifa përfshin: Akomodim në kampus me tre vakte 26 orë/javë Test, Materiale studimi dhe çertifikatë në përfundim të kursit 1 ekskursion ditore[...] Read more
23.08.2017

Academic Summer Cambridge

Mosha: 13-14 / 15-18 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: 40 orë/javë Mbërritja/Nisja: e shtunë - e shtunë Periudha: 8 qershor - 26 gusht Kohëzgjatja: 1-7 javë Grupet: maksimumi 15 nxënës Niveli minimal: 13-14 vjeç: B1; 15-18 vjeç: B2   Tarifa përfshin: Akomodim në Rezidencë Tre vakte Testim, materialet studimore dhe çertifikatë në përfundim të kursit 2 ekskursione ditore[...] Read more
23.08.2017

Exportise

Mosha: 9-17 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: në varësi të kursit Mbërritja/Nisja: e dielë - e shtunë Kohëzgjatja: 1-7 javë Periudha: 2 korrik - 19 gusht Grupet: maksimumi 14 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në kampus Tre vaktet Kurse në funksion të programit të zgjedhur Test, materiale studimi dhe çertifikatë në përfundim të kursit 2 ekskursione ditore çdo javë Program sportiv dhe argëtimi Akses[...] Read more
23.08.2017

Downside School

Mosha: Kursi i pushimeve: 8-12 / 13-17 vjeç; Kursi akademik: 13-17 vjeç Akomodimi: rezidencë Studimi: 20-36 orë/javë Mbërritja/Nisja: e mërkurë - e mërkurë Periudha: 5 korrik - 23 gusht Kohëzgjatja: 2-7 javë Grupet: Kursi i pushimeve: maks. 15 nxënës; Kursi akademik: maks. 12 nxënës Niveli minimal për kursin akademik: mesatar Tarifa përfshin: Akomodimi në residence Tre vakte[...] Read more
23.08.2017

King's Oxford

  Mosha: 16+ Akomodimi: familje pritëse/kampus Studimi: 20, 28 ose 32 orë studimi/javë Mbërritja/Nisja: e diel - e shtunë Kurs intensiv dhe standart: min 2 javë Përgatitje intensive për IELTS: min 6 javë Crush course IELTS: 2 ose 3 javë Grupet: maksimumi 14 nxënës Nivel min për IELTS: mesatar Tarifa përfshin: Kurse studimi 20, 28 ose[...] Read more
23.08.2017

Academic Summer, DLD Londër

Mosha: 13-18 vjeç; 25+ Akomodimi: rezidencë Studimi: 40 orë/javë Mberritja/Nisja: e shtunë - e shtunë Periudha: 1 Korrik - 26 Gusht Kohëzgjatja: 2-8 javë Grupet: Kurs 13-18 vjeç – maks.15 nxënës, 25+ vjeç – maks. 8 nxënës Niveli i studimit: 13-14 vjeç: min. B1, 15-18 vjeç: min. B2, 25+: min B1 Tarifa përfshin: Akomodim në[...] Read more
23.08.2017

Academic Summer, SIDCOT

Mosha: 7-12 vjeç dhе 13-18 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: 26 ose 40 orë/javë Mbërritja/nisja: e shtunë - e shtunë Periudha: 8 Korrik - 26 Gusht Grupet: 13-18 vjeç: maks. 15 nxënës, kurs 7-12 vjeç: maks. 12 nxënës Niveli i studimit: 7-12 vjeç A2, 13-14 vjeç B1, 15-18 vjeç B2 Tarifa perfshin: Akomodim në kampus Tre[...] Read more
23.08.2017

Bregu Perëndimor, Brighton

Mosha: 14-17 / 18-21 vjeç Studimi: 20 ose 30 orë/javë Periudha: 18 qershor - 26 gusht Mbërritja/ Nisja: Familje pritëse: e dielë - e shtunë; Kampus: e dielë - e premte Grupet: maksimumi 15 nxënës Kohëzgjatja: 2-9 javë Tarifa përfshin: Akomodim në kampus/ familje pritëse Tre vakte 20 ose 30 ore/javë Testim, materialet e studimit dhe[...] Read more
23.08.2017

Bradfield College - Ofertë në grup

Mosha: 8-17 vjeç Akomodimi: Rezidencë Studimi: 20 orë/javë Mbërritja/Nisja: e Martë - e Martë Periudha: 18 Korrik - 1 Gusht Kohëzgjatja: 2 javë Grupet: deri në 16 studentë Tarifa përfshin: Shoqërues grupi nga Shqipëria Akomodimi në kampus Përfshihen të trija vaktet 20 orë mësimi Anglisht/ javë Materialet e studimit Çertifikatë për mbarimin e kursit 3 ekskursione[...] Read more