REZULTATET PËRFSHIJNË "universiteti i oksfordid"

UK Open Day - Newcastle University London

Universiteti i Newcastle, prej më shumë se 180 vitesh , është një universitetet me një reputacion shumë të mirë për mënyrën e mësimdh&e...
05.10.2019 Lexo me shume

Interviste me Dr Liam Hughes dhe Erind Maho ne Viz...

Nxenesi me i mire i kolegjit “Cardiff Sixth Form College” per vitin 2014, ka fituar bursen e plote ne Univeristetin e Cambidge per degen e inxhinerise!   Erind, student shqiptar i c...
10.08.2017 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message