Partneri më i ri i Integral: Ducere Global Business School

07.07.2023

Your dream career is one degree away!


Kemi kënaqësinë të njoftojmë se së fundmi jemi bërë përfaqësues zyrtar të Ducere Global Business School – një shkollë globale biznesi e klasit botëror me diploma universitare plotësisht të akredituara, e udhëhequr nga mbi 250 liderë globalë dhe novatorë të biznesit.

Diplomat online të përshtatura për karrierën dhe orarin tuaj të ngarkuar!

Çfarë e bën Ducere Global Business School ndryshme / të veçantë:

  • Shkolla e Biznesit Global Ducere ofron një kurrikulë individuale për çdo student që është përshtatur për të ndjekur/përputhur mjedisin real të biznesit në të cilin studenti do të punojë.
  • Studentët mund të aplikojnë në programin MBA edhe nëse nuk kanë një diplomë të mëparshme akademike, por përvojë solide pune
  • Ata janë fleksibël për sa i përket çmimeve dhe bursave
  • Programi i tyre i përshpejtuar Bachelor zgjat 2 vite, duke u dhënë studentëve të drejtën për një diplomë nga University of East London  (pikërisht e njëjta diplomë si studentët në kampus)

 

Rreth Ducere Global Business School:

Ducere Global Business School është një lider inovativ dhe i njohur globalisht në bashkëpunimin universitet-biznes, për të hartuar programe dhe diploma që kanë ndikim real në karrierë. Ata bashkëpunojnë me universitetet kryesore në 4 kontinente, korporatat globale, departamentet qeveritare dhe organizatat joqeveritare, si dhe anëtarësimin në AACSB, Fondacionin Clinton, Kombet e Bashkuara dhe dhoma të ndryshme globale, për të siguruar që të gjitha programet të jenë aktuale, relevante dhe të lidhura me industrinë.

Ata kanë një mision biznesi dhe filantropik. Ducere ka financuar dhe mbështetur aktivitetet e Fondacionit Ducere në 27 vende afrikane.

Studentët që ndjekin kurse me Ducere dhe partnerët e tyre universitar do të kenë qasje në njohuri nga mbi 250 liderë globalë dhe novatorë të biznesit brenda kurrikulës globale të biznesit – kryeministra, anëtarë të bordit të linjave ajrore të mëdha, laureatë Nobel, CEO të bankave të mëdha ndërkombëtare.

Diplomat Ducere janë të akredituara nga partnerët universitarë në mbarë botën.

Gradat Ducere krijohen në bashkëpunim me qindra liderë kryesorë të biznesit, politikë dhe filantropikë në botë. Të gjitha diplomat janë zyrtarisht të akredituara nga një rrjet partnerësh universitar. Rezultati është një përvojë e pashembullt universitare që u ofron studentëve një kombinim unik të akreditimit prestigjioz dhe të mësuarit përkatës të aplikuar.

  • Diplomë e përshpejtuar universitare (Business Innovation) në partneritet me University of East London 
  • BA (Hons) Bachelor of Applied Business Innovation në partneritet me University of East London 
  • Executive MBA në partneritet me University of East London 
  • MBA (Leadership and Strategy) në partneritet me College de Paris
  • MBA Global në partneritet me Rome Business School

 

To be the best, you must learn from the best!

Integral është përfaqësuesi zyrtar i Ducere Global Business School për Shqipërinë dhe i gjithë procesi i aplikimit është falas për klientët tanë!

Për më shumë informacion rreth procesit të aplikimit, na kontaktoni!
☎️: +355 69 40 40 415
📧: sidorela@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message