GIVEAWAY| Fitoni një test orientues karriere!

21.08.2023

Nuk e dini se çfarë doni të studioni në të ardhmen? Bëhuni pjesë e këtij GIVEAWAY dhe do të keni mundësinë të fitoni një test orientues karriere FALAS!


GIVEAWAY| Fitoni një test orientues karriere!
Fituesit do të shpallen brenda 5 ditësh (08/21) – 25.08.2023)
Përzgjedhje e rastësishme, 3 fitues

Rregullat dhe Kushtet:
Follow – @integralalbania
Tag një mik që nuk di çfarë të studiojë në të ardhmen
Bëni share postimin në story.

Çmimet:
Vendi i parë: Testi i karrierës falas në MyCareerPath (vlera 60 euro)
Vendi i dytë: Kupon 50 euro për testin e karrierës
Vendi i tretë: kurs falas për letrën e motivimit (vlera 40 euro)

 

Termat dhe Kushtet e Giveaway në Instagram të mbështetur nga Integral Educational Programs

Termat dhe kushtet për konkursin Instagram Giveaway të Integral Educational Programs duke filluar më 21/08/2023

  1. Pranueshmëria: Konkursi i dhuratave është i hapur për pjesëmarrësit që plotësojnë kriteret e mëposhtme:

– Jetoni në Shqipëri

Ata nuk janë punonjës të Integral Educational Programs ose të filialeve të tyre, as anëtarë të familjeve të tyre apo familjeve të afërta.

  1. Hyrja: Për t’u regjistruar, pjesëmarrësit duhet të ndjekin udhëzimet e paraqitura në postimin e konkursit në Instagram. Kërkesat e hyrjes mund të përfshijnë pëlqimin, ndarjen, ndjekjen ose etiketimin e miqve. Regjistrimet që janë të paplota, të pasakta ose të dërguara pas afatit do të skualifikohen.

Kohëzgjatja: Konkursi i dhuratave fillon më 21/08/2023 dhe përfundon më 25/08/2023 në orën 16:00 CEST. Vetëm hyrjet e dërguara brenda këtij afati kohor do të merren parasysh.

  1. Çmimi: 3 fituesit do të përfitojnë testin e karrierës për vendin e parë në vlerën 60 euro, kupon për vendin e dytë 50 euro për paketat e shërbimit Integral dhe kursin e tretë falas për përgatitjen e letrës motivuese në vlerë 40 euro.

Çmimet I dhe II, siç përcaktohen në terma, janë të patransferueshëm dhe nuk do të ketë alternativa me para në dorë.

Zgjedhja e fituesit: Fituesi do të zgjidhet në mënyrë të rastësishme nga të gjitha hyrjet e pranueshme deri në afatin përfundimtar. Fituesi do të njoftohet me mesazh direkt në Instagram brenda 7 ditëve nga afati i fundit. Nëse fituesi nuk përgjigjet brenda 30 ditëve, do të zgjidhet një fitues tjetër.

  1. Reklamimi: Duke marrë pjesë në konkursin e dhuratave, fituesi pranon të lejojë Integral Educational Programs të përdorin emrin e tij për qëllime promovuese dhe reklamuese pa kompensim.
  2. Përgjegjësia: Integral Educational Programs nuk është përgjegjës për ndonjë lëndim, humbje ose dëmtim të pjesëmarrësve ose pronës së tyre në lidhje me pjesëmarrjen e tyre në konkursin e dhuratave. Pjesëmarrësit bien dakord të lirojnë dhe të shfajësojnë Integral Educational Programs dhe bashkëpunëtorët e tyre nga çdo përgjegjësi, lëndim, humbje ose dëmtim që rezulton nga pjesëmarrja në konkursin e dhuratave ose nga pranimi, përdorimi ose përdorimi i pahijshëm i çmimit.
  3. Ligji i zbatueshëm: Konkursi i dhuratave dhe këto terma dhe kushte rregullohen dhe interpretohen në përputhje me ligjet e Shqipërisë.
  4. Zgjidhja e mosmarrëveshjeve: Çdo mosmarrëveshje që lind ose lidhet me konkursin e dhënies së çmimeve ose me këto terma dhe kushte do të zgjidhet me arbitrazh detyrues. Vendimi do të jetë përfundimtar dhe detyrues.
  5. Modifikimi: Integral Educational Programs rezervon të drejtën të modifikojë, pezullojë ose përfundojë konkursin e dhuratave pa njoftim paraprak. Integral Educational Programs gjithashtu rezervon të drejtën të modifikojë këto terma dhe kushte pa njoftim paraprak.

Duke marrë pjesë në konkursin e dhuratave, pjesëmarrësit pranojnë të qeverisen nga këto terma dhe kushte, siç përcaktohet nga Integral Educational Programs

Etiketa:
test kariere

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message