Ditët e pranimit 2021 në Jacobs University

08.07.2021

Ditët e pranimit 2021 në Jacobs University 10 Korrik – 7 Gusht Aplikim dhe pranim – Në të njejtën ditë Pranimi i shpejtë


Ditët e Pranimit janë mënyra më e shpejtë e aplikimit për të filluar studimet në universitetin më ndërkombëtar të Gjermanisë në sezonin e vjeshtës 2021. Universiteti Jacobs ofron programe të rangut të lartë në gjuhën Angleze që do t’ju përgatisin për një karrierë të suksesshme në botën globale. Në Ditën tuaj të Pranimit, do të keni një intervistë personale dhe më pas do të njiheni me vendimin rreth pranimit tuaj dhe nëse keni fituar bursë në bazë merite ose jo.

➜ Për t’u kualifikuar për Ditët e Pranimit, duhet të keni:
Diplomë të shkollës së mesme (ose diplomoheni në 2021) në një vend Evropian ose një diplomë të shkollës së mesme ekuivalente me kualifikimin e hyrjes në universitetet gjermane (i njohur gjithashtu si “Abitur”). Disa studentë mund të pranohen nëpërmjet kualifikimeve të tjera si A-levels apo diploma IB.

Online apo në kampus – zgjedhja është e juaja!

Për shkak të pandemisë, aplikantët kanë mundësinë e një interviste për pranim personal në kampusin në Bremen, Gjermani, ose një intervistë për pranimin online për të minimizuar kontaktet personale dhe udhëtimet. Qofshin në online ose në kampus, përparësitë tuaja mbeten të njëjtat.

Avantazhet e aplikimit

 • Procedura e thjeshtuar e aplikimit
 • Vlerësimi dhe pranimi në të njëjtën ditë
 • Nuk ka nevojë për certifikime shtesë të nivelit të gjuhës (p.sh. TOEFL), letra rekomandimi ose motivimi
 • Eksploroni kampusin
 • Përjetoni kampusin dhe mësoni më shumë rreth jetës në Universitetin Jacobs në një tur individual
 • Ofrohen bursa individuale
 • Ofrohet ndihmë financiare
 • Përveç një burse të mundshme të bazuar në merita, ju mund të merrni informacione për opsionet e mëtejshme të financimit

Cilat kërkesat e aplikimit?

Aplikantët për një program të diplomës Bachelor ose International Foundation Year

 • Diploma e shkollës së mesme dhe procesverbalet e shkollës nga dy vitet e fundit (nëse nuk e keni akoma diplomën përfundimtare). Për të qenë i kualifikuar për të marrë pjesë në Ditën e Pranimit, diploma duhet të jetë ekuivalente me kualifikimin e hyrjes në universitetet gjermane (i njohur gjithashtu si “Abitur”).
 • Kartë identiteti / pasaportë: Universiteti ka nevojë për një ID për qëllime të verifikimit të identitetit dhe përcaktimin e pranueshmërisë së bursave të BE-së.

Aplikantët për një program studimi pasuniversitar (master)

 • Diplomë Bachelor (duhet të diplomohet deri në shtator 2021)
 • Transkriptimi i Regjistrimeve
 • Curriculum vitae (CV)
 • Kartë identiteti / pasaportë: Universiteti ka nevojë për një ID për qëllime të verifikimit të identitetit dhe përcaktimin e pranueshmërisë së bursave të BE-së.

Dokumentet shtesë të aplikimit, siç janë letrat e rekomandimit apo motivimit si dhe testet e nivelit së gjuhës (p.sh. TOEFL, IELTS) nuk kërkohen për shkak të procedurës së thjeshtuar të pranimit.

Regjistrohuni për Ditët e Pranimit 2021

Oraret kohore janë si më poshtë:

 • 10 dhe 11 korrik (e shtunë dhe e diel): 9:00 – 5:00 pasdite
 • 13, 14 & 15 korrik (e mërkurë dhe e enjte): 10:00 – 1 : 00 pasdite,
 • Korrik 20, 21 & 22 (e martë, e mërkurë dhe e enjte): 1:00 pasdite – 4:00 pasdite
 • 7 gusht (e shtunë) 9:00 paradite – 5:00 pasdite

Pas dorëzimit të suksesshëm të formularit të regjistrimit, ju do të merrni një email me orarin tuaj personal.

Për tu regjistruar:

Regjistrohuni këtu

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message