AUBG OPEN HOUSE

06.02.2023

PËRJETONI EKSPERIENCËN E TË QËNURIT STUDENT PËR NJË DITË!


American University in Bulgaria, është një universitet privat në Blagoevgrad, Bullgari. AUBG është shpallur universiteti më i mirë Bullgar në Administrim Biznesi, Studime Evropiane, Gazetari dhe Komunikim, Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare. Ndërsa me programet e Ekonomisë, Shkencave Kompjuterike dhe Sistemeve të Informacionit, AUBG zë vendin e dytë mes 52 institucioneve në vend.

Nëse keni dëshirë për të përjetuar një ditë si student në kampus, AUBG ju mirëpret në “Open Day” në Skaptopara Campus, më 11 Shkurt, 2023. Eksploroni dhe zbuloni surprizat që AUBG ka përgatitur për ju.

Programi:

9:00 AM – Regjistrimi në katin e poshtëm, në ABF Student Center

10:00 AM – Histori nga AUBG, në Djerassi Theater Hall, ABF Student Hall.

Dëgjoni për jetën akademike dhe studentore nga profesorët, studentët dhe të diplomuarit të cilët do t’ju tregojnë se si është të jesh AUBG-er.

Njihuni me shokët tuaj të ardhshëm të klasës dhe dëgjoni për përvojën e AUBG nga studentet ekzistues.

Koha juaj në AUBG mund të jetë një përvojë që të ndryshon jetën. Të diplomuarit e AUGB do te jene në kampus për të folur për kohën në universitet dhe se si i ndihmoi ata të arrijnë këtu ku janë sot.

11:00 AM – Panairi i AUBG, në Sports Hall, ABF Student Center

Shihni gjithçka që AUBG ka për të ofruar. Profesorët do t’ju tregojnë programet e ndryshme që AUBG ofron dhe do t’ju ndihmojë të gjeni pasionin tuaj. Nxënësit do t’ju tregojnë të gjitha klubet dhe aktivitetet që do t’ju mbushin kohën jashtë klasës.

Gjithashtu, ekipi i AUGB do t’ju tregojë të gjitha shërbimet që do t’ju ndihmojnë në udhëtimin tuaj studentor.

*Turi i kampusit, fillon tek ABF Student Center

Lejojini studentët e AUBG t’ju tregojnë përreth. Shihni bibliotekën më të madhe në gjuhën angleze në Ballkan, klasat moderne, dhomat komode në sallat e Skaptopara Campus dhe të gjitha lehtësitë që ofron AUBG.

11:15 AM\ 1:00 PM – Seanca e informimit per prindërit, në Delchev Auditorium, Balkanski Academic Center

Ka shumë mundësi që të vini në Open Hours me prindërit tuaj. AUBG ka menduar një seancë speciale për ta ku do të trajtojnë të gjitha pyetjet dhe shqetësimet e tyre.

2:00 PM – Q&A Individuale

Përgatisni pyetjet tuaja dhe AUBG do ndajë me ju gjithçka që dëshironi të dini.

*Me regjistrimin në ABF Student Center, do të merrni detyrën tuaj në grup. Secili grup ka hapësirën e tij kohore për një turne në kampus dhe një sesion informacioni për prindërit.

 

Për më shumë informacion na kontaktoni:

☎️: +355 69 40 40 415

📧: sidorela@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message