PËRJETONI ËNDRRËN AMERIKANE ME INTEGRAL


REGJISTROHUNI KËTU

ABOUT THE PROGRAMM

Programi Work and Travel është një nga programet më të njohura të shkëmbimit të studentëve në botë, i cili ju jep mundësinë të kaloni pushimet e verës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Studentët gjatë këtij programi, punojnë, pushojnë, udhëtojnë, eksplorojnë, fitojnë përvoja të reja, takojnë njerëz të rinj dhe përjetojnë aventura të ndryshme. Programi njihet si mënyra më e lehtë dhe më e sigurt për të provuar dhe realizuar ëndrrën amerikane dhe duke u ofruar studentëve mundësinë për të punuar dhe jetuar në Amerikë gjatë pushimeve verore. The Work & Travel USA program allows students from all over the world to work and live in America during the summer holidays. The program was designed by the United States Department of State in 1961. Since then, it has been known as the easiest and safest way to go and work legally in the US. Why? Under the J-1 visa, the program uniquely secures a work permit that allows students to be much more than just ordinary tourists in the country. Students on the program work, rest, travel, explore, gain new experiences, meet new people, and experience fantastic retelling adventures! During the program, it is possible to make enough money to cover all the expenses that preceded your departure to the US, while the rest of the earnings are spent on travel, adventures, good shopping or something else.  

Application steps 

Before you begin packing, you must complete the steps below. But don't worry! With all the steps of the application process we are with you!  

1 STEP

Apply for the programm

2 STEP

select the employer

 3 STEP

Interview with the employer 

4 STEP

Apply for visa

5 STEP

Book your flight 

PËRSE DUHET TË NA ZGJIDHNI NE?

Përjetoni ëndrrën tuaj amerikane me Integral

➲ 24/7 Suport dhe Asistencë

Jemi pranë jush në cdo moment dhe cdo hap të procedures. 24 orë , 7 ditë të javës.


➲ Seanca Këshilluese

Orientim, trajnim dhe asistencë për jetesën dhe adaptimin me kulturën amerikane.


➲ Aplikim i shpejtë

Aplikim i thjeshtë dhe i shpejtë. Konsulencë paraprake përpara aplikmit. 


➲ Mundësi Punësimi

Mundësi të shumta për të zgjedhur punën që ju përshtatet dhe vendin që ju dëshironi të shkoni.


➲ Trajnim Profesional 

Nëse nuk jeni të sigurt në punën që do të bëni, mos u shqetësoni! Ju do të trajnoheni nga specialistët amerikanë.


➲ Siguri dhe kofidencialitet

Ne ju vlerësojmë ju dhe të dhënat tuaja. Ju garantojmë siguri të plotë për cdo të dhënë që do të na besoni.


➲ Siguracion Premium

Ju jeni gjithnjë të parët për ne! Brënda paketës sonë është i përfshirë edhe siguracioni i plotë premium 


➲ Rimbursim në shërbim

Nëse rast refuzimi vize, ne ju rimbursojmë tarifat e paguara sikundër është rënë dakort më parë nga të dyja palët.


          REGJISTROHUNI KËTU        

Përse duhet të zgjidhni WORK & TRAVEL?

✯ Programi Work and Travel ofron dy opsione 

✯ Çfarë mund të punoj gjatë këtij programi?

➽ JOB PLACEMENT - ky opsion e bën më të lehtë për ju pjesmarrjen në këtë program dhe gjetjen e punëdhënësit. Me një nga agjensitë sponsorizuese ne ju lidhim me punëdhenësit të cilët kërkojnë punëmarrës J-1. 

Me një qasje të personalizuar, përpiqemi t'i ofrojmë secilit student një punëdhënës i cili do t'i plotësojë të gjitha kriteret e tij, qofshin pozicioni i punës, një mbikëqyrës, një rajon apo një shtet federal etj.  

Si pjesëmarrës në këtë program, ju mund të punoni në një ose më shumë pune sezonale , me student të tjerë ndërkombëtarë ose Amerikan. Punët zokonisht ndodhen në vënde të vogla turistike.

Veçantia e këtij programi është se ju ofron të drejta të barabarta me punëmarrësit amerikan, që do të thotë që do të paguheni në menyrë të drejtë dhe janë të punësuar ligjërisht nga çdo punëdhënës i cili punëson studentë J-1 në punë sezonale.  

✉ : arben@integral.al

☎ : +355 69 40 40 401