Kostot dhe Buxheti i Vlerësuar për programin Work and Travel | Integral

Work & Travel USA - sezoni 2020/2021

17.11.2020

Lajme të mira vinë nga Amerika mbi programin Work & Travel USA.

“Ka qenë një vit sfidues. Ka shumë paqartësi përpara, por një gjë është e sigurt: Ekipi InterExchange Work & Travel USA mezi pret t’ ju mirëpresi në vitin 2021. Jemi si gjithmonë të fokusuar në shëndetin dhe sigurinë tuaj. Kemi zgjeruar procedurat e vettingut për punëdhënësit pritës dhe stafi jonë do t’ju mbështesi në çdo hap tuajn”.

                                                                                                                                                                                                                                                      InterExchange

Më 22 qershor të këtij viti, Presidenti i SHBA Donald Trump lëshoi ​​një vendim që pezulloj lëshimin e mëtejshëm të vizave J-1 për programin Work and Travel. Ky pezullim supozohej të ishte në fuqi deri më 31 dhjetor 2020, me mundësinë e zgjatjes, deri më 1 tetor, por Gjykata e Kalifornisë Veriore lëshoi ​​një ndalim për zbatimin e mëtejshëm të këtij vendimi.

Edhe pse në pritje të zhvillimeve të reja, ne po hapim aplikimet për sezonin e ri të programit Work and Travel USA dhe të gjitha informacionet do të jenë në dispozicion ditër në vijim në faqen tonë online.

Programi i shkëmbimit kulturor është rihapur zyrtarisht. Tani mundeni, që për një periudhë 4 mujore të jetoni dhe punoni në SHBA.

Aplikimet për programin Work and Travel USA kanë filluar, gjithashtu janë publikuar të gjitha ofertat e punëve nga sponsorat.

Nxitoni të regjistroheni në programin WAT pasi vendet janë tepër të limituara.

 

Duke u bërë pjesë e programit të verës 2021 Work and Travel, ju do të keni mundësinë të perjetoni ëndrrën amerikane duke praktikuar gjuhën angleze

Nxitoni të regjistroheni për të perfituar nga ofertat më të mira të punëve.

Për të mësuar më shumë mbi programin Work & Travel ju ftojmë të merrni pjesë në prezantimin online me konsulenten e Integral për programin Work & Travel më datë 18 Shkurt, ora 16:00 – 17:00.

Për më shumë informacion në lidhje me programin WAT:

 Për më shumë informacion rreth programit WAT, klikoni këtu!

☎️: +355 69 40 40 901

📧: xhensila@integral.al